Evenimente

#actrita ada gales #seminarii gratuite #seminarii #ada gales #actrita oana pellea #oana pellea

Sun Talks: seminarii gratuite cu Oana Pellea si Ada Gales

Seminariile Sun Talks, organizate si gazduite de Sun Plaza, ajunse la XV-a editie, vin la sfarsit de vara si inceput de toamna cu doua personalitati puternice - Oana Pellea si Ada Gales – care vor vorbi despre feminitate, curaj si iubire in multiplele lor forme si dimensiuni.

 

Tema acestei editii este „Extraordinara prin cunoastere” si este dedicata tuturor femeilor care inca nu stiu ce forta nebanuita, uriasa, ascund dincolo de infatisarea fragila. Celor care vor sa inteleaga si sa accepte ca a fi femeie nu este o slabiciune, ci un privilegiu si un atu. Celor care au nevoie de un imbold pentru a merge mai departe in ciuda oricaror nemultumiri si obstacole, descoperind curajul din ele, in forma latenta. Si celor care, explorandu-si universul interior, vor descoperi ca frumusetea lor nu sta in tiparele stabilite de oameni ci in unicitatea fiecareia, pe care trebuie sa inceapa s-o iubeasca.

Pe 28 august, de la ora 11.00, Ada Gales va vorbi in cadrul workshopului „Despre acceptarea corpului si iubire neconditionata” despre cum sa treci peste ceea ce te nemultumeste la tine, ajutandu-te sa te privesti cu alti ochi si sa te iubesti asa cum ai nevoie si meriti.

Ada Gales este actrita, consilier acreditat de dezvoltare personala si, mai nou, antreprenor. In ultima vreme, dupa ce si-a dat seama ca are o tema nerezolvata cu propria persoana, Ada Gales a pornit un demers curajos: acela de a posta in social media fotografii in care isi arata corpul asa cum este el.

„Cred ca fiecare poate sa ajunga oriunde cu corpul ei si sustin demersurile fiecarui om. In acelasi timp, ce incerc eu sa fac este sa ofer, prin exemplul meu, o perspectiva blanda in care sa ne privim. Cred ca singura schimbare posibila vine doar cand ne simtim in siguranta”, a afirmat actrita in cadrul unui interviu. „Suntem superbe prin simplul fapt ca existam. E un miracol viata asta. Capacitatea de a trai frumos e in noi si pentru mine sta in compasiune fata de noi insine”, a mai declarat ea.

Pe 4 septembrie, de la ora 11.00, Oana Pellea va vorbi despre feminitate si curaj, notiuni care ar putea sa para ca sunt in antiteza, cand in realitate sunt o fericita completare.

„Da, sunt un om senin. Insa aceasta seninatate vine ca o lectie, la toate experientele mele de viata. O viata care m-a invatat ca fericirea este, in fapt, o alegere personala, ca putem schimba orice vrem sa schimbam, ca e in puterea noastra sa o facem, sa traim cum alegem noi sa traim. Eu am ales sa fiu un om fericit, iar primul pas spre aceasta fericire este seninatatea. Cand te impaci cu tine insuti, te impaci de fapt cu viata, cu lumea din jurul tau. Iar eu consider ca fiecare zi a vietii noastre trebuie traita din plin, ca o zi de vacanta.” spune Oana Pellea.

Ambele seminarii au loc la Sun Plaza, in zona centrala de la etajul 1.

Participarea este gratuita, dar este necesara inscrierea prin completarea formularului online de la adresa www.sun-plaza.ro/sun-talks. De asemenea, in ziua in care are loc evenimentul, persoanele inscrise sunt rugate sa vina cu un sfert de ora inainte de inceperea lui, pentru a se putea inregistra.

Ambele seminarii vor fi transmise live, pe pagina de Facebook a Sun Plaza.

La evenimente, Sun Plaza asigura respectarea masurilor de siguranta, dezinfectarea spatiului si pastrarea distantei recomandate intre scaune. Mastile de protectie vor trebui purtate pe toata durata seminariilor.

Sun Talks sunt seminarii create, organizate si gazduite de Sun Paza. Temele de discutie sunt alese de clientii Sun Plaza si au fost, de-a lungul vremii, de la nutritie la astrologie, de la beauty la fashion si chiar organizare de nunti. Printre speakeri s-au numarat pana acum Ioana Macoveiciuc, Melania Medeleanu, Mirela Vescan, Mihaela Bilic, Ligia Pop, Lena Criveanu, Ovidiu Buta, Ana Morodan, Adela Parvu, Razvan Pascu, Simona Tivadar, Andrei Rosu, Dan Cristea, Otilia Mantelers, Tedy Nicula si Adelina Toncean.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea