Evenimente

#generatii mostenirea tacuta #spectacol de teatru #teatru

Spectacol de teatru: Generatii - Mostenirea Tacuta, despre impactul experientelor familiei asupra propriei noastre vieti

Publicul roman este invitat la spectacolul de teatru Generatii - Mostenirea Tacuta, pentru a descoperi povesti din trecut ale caror ecouri le resimtim si acum. O calatorie cronologica prin amintirile noastre de familie.

Spectacolul produs si conceput de Asociatia Delazero a avut premiera in 2 august la Teatrul Apropo si au urmat apoi alte 3 reprezentatii la Gradina cu Filme (3 si 5 august) si la Muzeul National al Taranului Roman (4 august).

Dupa premiera de la Bucuresti, Generatii – Mostenirea Tacuta porneste intr-un turneu national si va avea reprezentatii dupa urmatorul program:

  • Giurgiu: 9 August - Muzeul Judetean Teohari Antonescu, ora 20.30; 10 August - Colegiul National Ion Maiorescu, ora 20.30;
  • Constanta: 14 August - ArtGema Pub, ora 18.00;
  • Babadag: 18 August - Scoala Gimnaziala Mircea cel Batran, ora 20.30;
  • Iasi: 23 si 24 August - Muzeul National al Literaturii Romane Iasi, ora 19.30;
  • Pascani: 26 August - Colegiul National Mihail Sadoveanu, ora 20.30.

Ce impact au experientele familiei asupra propriei noastre vieti? Cum ar fi daca le-am cunoaste? Generatii – Mostenirea Tacuta spune povestea unei familii surprinsa in momente esentiale ale existentei sale, poveste cu care s-ar putea identifica poate multi dintre noi. Recomandat parintilor, bunicilor si tinerilor.

In distributia spectacolului Generatii – Mostenirea Tacuta (regia: Corina Andrian, scenariul: Cristina Tudor) sunt actorii: Andrei Atabay, Andrei Cristea, Lia Marin, George Olar, Victoria Radu , Cristina Tudor. Sound design: Adrian Piciorea. Co-producator: Teatrul Apropo. Productie si suport tehnic: Motorul de Productie.

Mai multe informatii despre spectacolul de teatru gasiti in evenimentul de pe Facebook: Generatii- Mostenirea Tacuta- spectacol de teatru sau pe site.

Spectacolul Generatii - Mostenirea Tacuta face parte din proiectul cultural cu acelasi nume, care propune utilizarea teatrului ca mediu intrinsec de anulare a barierei dintre generatii prin valorizarea procesului de impartasire a povestilor, cu scopul de a-i apropia pe adolescenti de parinti si de bunici, generand totodata idei, trairi si principii care sa consolideze legatura dintre ei.

In cadrul proiectului, va avea loc o serie de ateliere de scriere intuitiva si spus povesti pentru adolescenti si adultii din viata lor. Primele ateliere vor fi tot in Bucuresti, in 6-7 August, la Scoala Gimnaziala Ferdinand, iar Seara de Lectura ”Generatii la Povesti” va fi in 8 August, la Muzeul National al Taranului Roman. Participarea la Ateliere si intrarea la Serile de Lectura sunt gratuite.

Mai multe detalii despre ateliere se gasesc in evenimentul de pe Facebook: Ateliere de scriere intuitiva si Seri de Lectura -Generatii la Povesti, iar inscrierile se fac la: generatiimostenireatacuta@gmail.com.

Organizatorii se angajeaza sa asigure respectarea normelor de igiena si siguranta in perimetrul desfasurarii evenimentelor, punand la dispozitie dezinfectant si masti, si asigurand distantarea fizica intre participanti.

Proiectul este co-finantat de Administratia Fondului Cultural National. AFCN nu este responsabila de continutul proiectului sau de modul in care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt intregime responsabilitatea beneficiarului finantarii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea