Evenimente

#revelion 2017 #revelion

Revlionul in Bucuresti - unde, cum si de ce

La romani, Revelionul are foarte multe intelesuri si genereaza o multime de traditii. De la uraturile din noaptea dintre ani, cum ar fi Plugusorul, Capra sau Ursul, pana la superstitiile care mai de care mai interesante, Revelionul este mereu un motiv de sarbatoare.

 

Revelionul urban nu mai are traditii la fel de bine conturate ca in trecut, insa imbina cate putin din fiecare. Vei gasi, ocazional, ursi printre blocuri, oameni care tin la superstitiile pe care le cunosc de o viata si copii care se bucura sa tina o sorcova in mana.

Revelionul in Bucuresti, o petrecere in toata regula

In Bucuresti, Revelionul este perceput ca o petrecere obligatorie. Indiferent de buget, de apartenenta sociala si de preferinte, oamenii au acelasi scop de Revelion: sa se distreze. Multi oameni isi viziteaza rudele si prietenii, multi merg in cluburi, multi aleg sa isi petreaca noaptea dintre ani intr-un restaurant de lux in timp ce persoanele mai instarite pleaca in vacante.

Alegerea petrecerii perfecte de Revelion

Exista sute de petreceri care te atrag in noaptea dintre ani. Ceea ce conteaza este sa gasesti o petrecere care sa se potriveasca tuturor cerintelor pe care le ai:

  • Sa aiba muzica buna;
  • Sa aiba mancare delicioasa;
  • Sa aiba o ambienta perfecta;
  • Sa atraga oameni cu care sa te poti distra.

Pentru Revelionul din 2017, o solutie perfecta pare a fi petrecerea organizata de catre RIN Grand Hotel. Cu o locatie perfecta, cu personal profesionist, incepand cu ospatarii si terminand cu bucatarii si cu o oferta de neratat, RIN Grand Hotel te invita sa sarbatoresti alaturi de Maria Buza, Mihai Napu Band, Neylini, Taraful Gheorghe Patrascu si Steliana Sima.

Costul intregii petreceri este de doar 499 de lei si include tot ceea ce ai putea sa iti doresti in noaptea dintre ani. Intra, asadar, pe revelion.rinhotels.ro si rezerva-ti noaptea perfecta!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea