Evenimente

# lansare monopoly # joc monopoly #monopoly #concurs

Provocare: sparge seiful celui mai simpatic mogul

Unul dintre cele mai populare jocuri ale tuturor timpurilor, Monopoly, se reinventeaza. Odata cu un nou joc lansat de compania producatoare, romanii au parte si de o provocare, aceea de a sparge seiful mogulului celebru si de a-i fura astfel averile. 

Mister Monopoly, cel mai simpatic mogul din lume, a trimis în România seiful în care ține o parte dintre cele mai prețioase avuții ale sale: peste 300 de jocuri Monopoly Ultimate Banking, Jenga, Simon Air și Pie Face. Jocurile sunt pregătite să ajungă în casele românilor, însă pentru asta ei trebuie să ghicească codul de acces al seifului.

Pentru a sărbători lansarea jocului Monopoly Ultimate Banking, Mister Monopoly a pregătit sute de jocuri pentru români! Din cauza vârstei înaintate, însă, mogulul a uitat codul de acces, așa că a lăsat seiful plin cu surprize la Shurubel și Ionuț, prietenii săi de încredere. Pentru că nu au reușit nicicum să descifreze parola, cei doi apelează acum la ajutorul tuturor celor care vor să răspundă acestei provocări nemaiîntâlnite. Asfel, pe //www.provocareamonopoly.ro, românii pot încerca să spargă seiful, ghicind codul de patru cifre.

Monopoly Ultimate Banking este cea mai nouă invenție a simpaticului Mister Monopoly, care pune la dispoziția tuturor jucătorilor posibilitatea de a plăti pentru proprietățile din joc folosind cardul. În această ediție a jocului, tehnologia touch dă rapiditate jocului și sporește distracția, astfel că jucătorii pot cumpăra instantaneu proprietăți, pot stabili nivelul chiriilor și își pot croi propriul drum spre bogăție. De asemenea, dispozitivul Ultimate Banking ține evidența tuturor averilor iar jucătorii au control total asupra „pieței imobiliare”, astfel că o pot ajuta să crească sau o pot face să scadă. 

 

Pe site-ul www.provocareamonopoly.ro, participanții vor avea ocazia să interacționeze cu Shurubel și Ionuț, care abia așteaptă să deschidă seiful și să împartă premiile cu ei. Și pentru că toată munca este în echipă, băieții oferă mereu indicii participanților.   

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea