De prin lume adunate

#produse traditionale #targ #agronomie

Pregatiri de Paste la targul de la Agronomie

Iepurasul vine la editia din acest weekend a Targului national al produselor traditionale de la Agronomie. Cei care vor veni la targ vor gasi aici cele mai vechi oua incondeiate din Bucovina, bucate traditionale din toate zonele tari, sarmalute si multe alte surprize.

La targ nu sunt uitati nici cei care tin Postului Pastelui. Ei vor gasi oferte variate de zacusti si dulceturi . Vedeta va fi dulceata de rubaba, dar vei gasi si dulceturi de macese, de nuci verzi, fructe de padure sau de castane.
 

Oua incondeiate de peste 200 de ani
 

Din comuna Vatra Moldovitei, Suceava la targ vei gasi oua incondeiate care au peste 200 de ani. Astfel, vei admira viata satului si spiritualitatea atator generatii intr-o oglinda a traditiei frumos pastrate.

Bucurestenii vor fi imbiati cu bucate din toate zonele tarii. Moldovenii din Suceava vor aduce cozonacul Bujor, producatorii din Olt va vor aduce legume proaspat culese, salata, ridichi, spanac, marar si patrunjel sau ceapa verde.

Maramuresencele aduc prajituri traditionale cu foi cu mere, prajitura caramel, cu nuca de cocos, dobos, bezele Sarah Bernhardt, salam de biscuiti , prajitura cu mac, dar si alte surprize. Tot de la producatorii din Maramures, bucurestenii pot cumpara miere, fagure, propolis, dar si dulceturi si siropuri naturale preparate in casa.

Produse traditionale tataresti vor fi aduse din Medgidia: placinta cu mere si dovleac, suberec cu carne si branza, pide si cataif turcesc. La targ vei mai gasi si placinte cu urda si marar, cu nuca, dulceturi de trandafir, zmeura, coacaze, mure, afine si serbet, mierea de mana, rapita si zmeura sau braga.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea