Evenimente

#Semimaraton Bucuresti #Semimaraton Bucuresti 2021 #castigatori

Povesti de succes la OMV Petrom Semimaraton Bucuresti 2021. Cine au fost castigatorii!

Castigatorul Semimaratonului, proba Masculin, Nicolae Soare, 29 ani, a castigat saptamana trecuta si Campionatul National de Semimaraton si este castigatorul Semimaratonului Bucuresti, categoria nationala, din 2019.

  •  Castigatoarea Semimaratonului, proba Feminin, Ancuta Bobocel, are 33 ani si este mama a doi copii, cel mai mic fiind nacut anul trecut. Si ea este castigatoarea Campionatului National de Semimaraton de saptamana trecuta.
  •  Castigatorul cursei de 10 Km, Alexandru Corneschi, s-a ingrasat in pandemie cu 6 kg, dar intre timp si-a revenit si este in forma maxima, fiind un exemplu pentru noi toti.
  • Castigatorii probei de 5 Km, probele Masculin si Feminin, formeaza un cuplu.

Toate cursele de la Semimaratonul Bucurestiului din 2021 au avut castigatori romani. Pandemia a impiedicat alergatori profesionisti din alte tari sa participe la eveniment, fapt care a fost in beneficiul sportivilor romani.

Castigatorii semimaratonului (21,097 km) sunt Nicolae Soare (01.05.23) si Ancuta Bobocel (01.14.06).

La stafeta, castigatoare este echipa MTB (1.09.49).

La Cursa 10 km, castigatori au fost Alexandru Corneschi (00.30.19) la Masculin si Mihaela Botnari (00.38.51) la Feminin.

La Cursa de 10 km fotolii rulante, castigator a fost Ilie Stefarta (00.20.17).

La cursa de 5 Km, pe primele locuri s-au clasat Liviu Ionita (00.16.10) si Amy Pickworth (00.20.57).

La festivitatea de premiere, participantii au tinut un moment de reculegere pentru Ivan Patzaikin. „Am fost prieteni buni si colegi de generatie, pretuiesc mult amintirile care le am cu el, ne-am sustinut mereu in momentele grele, regret enorm plecarea lui. Toate gandurile noastre azi se indreapta catre familia lui, le transmitem sincere condoleante si putere sa treaca peste acest moment.” spune Valeria Racila van Groningen, presedinta Bucharest Running Club.

Primii cinci clasati la Semimaraton au primit premii in bani si produse de la GoldNutrition, iar castigatorii celorlalte curse au primit produse GoldNutrition si abonamente la World Class.

Evenimentul a fost transmis in direct pe site-ul propriu www.bucuresti21km.ro/live si pe pagina de Facebook.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea