Evenimente

#piese de teatru #teatru #caragiale

Piesele lui Caragiale prind viata pe scena Godot Cafe Teatru

Nu stii ce sa faci in acest weekend? Poti merge la teatru! MiniArtShow da startul stagiunii de toamna cu spectacolul "Caragiale Express", care are premiera pe 6 octombrie la Godot Cafe Teatru.

 

MiniArtShow by Ioana Ginghina va asteapta pe 6 octombrie la Godot Cafe Teatru, la spectacolul Caragiale Express. Piesa este o plimbare prin schitele lui Caragiale, adaptata stilului contemporan. Cu toate ca personajele reprezinta comportamente si tipologii descrise acum mai bine de 100 de ani, le regasim si azi fie la oamenii de rand, fie la persoane publice. Regizoarea Diana Pacurar a pus intr-un singur spectacol trei schite: "Bubico", "D-l Goe" si "C.F.R. 42".

Caragiale Express este un spectacol dinamic, ingenios si super modern, pe un text clasic, care sa satisfaca pretentiile copiilor din grupa de varsta a preadolescentilor si adolescentilor.

Spectacolul ofera o imagine realista a societatii romanesti, plina de umor. Inedit pe scena teatrului pentru copii este faptul ca Bubico, D-l Goe si celebrele doamne ale epocii se intalnesc cu totii intr-un decor multifunctional, care anuleaza limitele dintre scena si sala.

Din distributie fac parte: Andreea Mera, Andrei Nedelea, Cezara Munteanu, Vlad Nicolici, Ana-Maria Pop, Daniel Marcu.

Rezervarile pot fi facute online, aici, sau la numarul de telefon: 0736.414.244.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea