Evenimente

#fotografie documentara #bursa #fotografie #concurs

Pasionat de fotografie? Cum poti castiga o bursa excusiva pentru fotografie

Centrul pentru Fotografie Documentara lanseaza platforma de ortografie documentara, si ofera primele burse pentru fotografie, in valoare totala de 7.000 de euro, in memoria fotografului Mihai Vasile.

 

Centrul pentru Fotografie Documentara lanseaza site-ul cdfd.ro printr-un concurs prin care ofera primele burse date exclusiv pentru proiecte vizuale noi, documentate pe termen lung.

Proiectele vor fi publicate in primele albume foto ale Colectiei Centrului de Fotografie Documentara – de al carei design si productie se va ocupa Radu Manelici, unul dintre cei mai talentati designeri de carte din Romania.

CdFD este proiectul unui grup de fotografi pasionati de fotografia documentara, care si-au propus sa grupeze intr-o arhiva digitala, alaturi de propriile proiecte, tot ce considera reusit in fotografia documentara romaneasca. Initiatorii sunt Petrut Calinescu, Ioana Carlig, Marin Raica si Ioana Calinescu, echipele din spatele proiectelor Post-Industrial Stories, Mandrie si Beton, PeriferiaB si Zane.

Vor fi oferite 5 granturi in valoare de 1.400 euro fiecare. Doritorii se pot inscrie pana la 30 aprilie 2017.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea