Evenimente

#Bicycle Music Festival #festival #biciclete #ciclism #muzica

Pasionat de ciclism? Iata unde te poti dista weekendul acesta!

Esti pasionat de biciclete si plimbari in aer liber? Atunci participa la Bicycle Music Festival, locul perfect pentru pasionatii de ciclism. Festivalul are loc in acest weekend in Bucuresti.

 

Bicycle Music Festival este primul eveniment muzical la care energia electrica va fi produsa pedaland! Astfel, intregul sistem de sonorizare si luminile pentru cele patru scene amplasate in locatii cheie din Capitala vor fi asigurate chiar de biciclistii participanti la festival. Organizatorii vor pune la dispozitia acestora conditiile tehnice necesare, iar energia electrica va fi eco, rezultand chiar din pedalat!

In plus, participarea la festival va fi gratuita!

Festivalul se va defasura urmand un traseu format din patru puncte deja devenite locuri clasice de intalnire pentru biciclisti, care vor fi anuntate in curand. Cele patru puncte vor fi unite de o caravana de biciclete, pentru care adunarea se va suna la primul loc de intalnire, unde va fi amplasata si prima din cele patru scene si unde va avea loc si un mini - concert, sustinut de doua trupe. Urmeaza inca trei puncte de intalnire, cu trei scene si trei concerte sustinute de cate doi artisti, cel din urma incheiand festivalul la o scena mare, cu doua concerte sustinute de invitati speciali.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea