Evenimente

#spectacole copii #activitati weekend #reduceri #weekend #unde iesim #bucuresti

Nu stii ce as faci in weekend? Activitati pentru copii si reduceri pentru adulti!

Finalul de sezon vine cu o multime de surprize placute pentru intreaga familie. Reducerile sunt in toi in aceasta perioada! In plus, cei mici sunt asteptati in centrele comerciale cu o multime de surprize speciale.

 

ParkLake Shopping Center a lansat campania "Winter Sales", care va dura pana pe 15 februarie 2019. Bucurestenii sunt asteptati sa descopere cele mai surprinzatoare oferte si reduceri de pana la 70% in toate magazinele, indiferent ca vorbim despre haine, truse se machiaj, parfumuri, carti, sau accesorii.

In plus, ParkLake a lansat si un program de spectacole educative pentru copii, "Casuta cu povesti muzicale", astfel incat acestia sa se bucure de o experienta deosebita in timp ce adultii descopera cele mai cool reduceri de iarna. Astfel, in luna ianuarie a avut loc primul dintr-o serie de patru spectacole interactive pentru copii ce au in centru povesti indragite, in varianta reinterpretata muzical.

Casuta cu Povesti Muzicale – un concept cu talc

Pe data de 20 ianuarie, ora 17:00, cei mici au fost surprinsi cu un spectacol de opera interactiva ce a imbinat personaje, intamplari si, mai ales, povete din trei basme binecunoscute: "Fata babei si fata mosneagului", "Motanul incaltat" si "Peter Pan". Avand, la nivel muzical, influente atat folclorice, cat si din mediul creatiilor europene, spectacolul a reprezentat o calatorie fantastica in lumea povestilor, dar si o modalitate de a aduce in lumina situatii menite a-i educa pe micii spectatori in spiritul diversitatii si tolerantei. in plus, la sfarsitul fiecarui fragment, au fost prezentate informatii interesante despre compozitor, contextul istoric, epoca si stilul in care au fost scrise operele prezentate, dar si curiozitati despre lumea artistilor.

Acesta a fost, insa, primul spectacol de acest fel dintr-o serie de opere muzicale dedicate copiilor. in lunile care urmeaza, noi spectacole muzicale educative si interactive pentru copii vor avea loc pe scena, in ParkLake. Astfel, spectatorii sunt asteptati sa descopere trei povesti alaturi de actorii veniti special pentru ei: "Aventura muzicala a domnului Goe" pe data de 10 februarie, "Fat-Frumos din Lacrima" pe 17 martie si "Amintiri din copilarie" pe 14 aprilie, toate incepand cu ora 17:00. Acestea isi propun, la fel ca si primul spectacol, ca le ofere copiilor invataturi despre bine, curaj, cinste, folosindu-se de un limbaj pe intelesul celor mici: muzica, povestea si jocul.

Cele trei spectacole au loc la parterul centrului comercial ParkLake, in zona main square, iar participarea la acestea este gratuita.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea