Evenimente

#album lp #churches #concert LP bucuresti #concert LP #LP #goodbye

Noul single-ul LP "Goodbye" va putea fi ascultat live pe 26 septembrie la Arenele Romane

Cel de-al patrulea single de pe albumul ”Churches” al artistei LP va putea fi ascultat live pe 26 septembrie la Arenele Romane.

La momentul lansarii single-ului artista marturisea ca piesa “Goodbye” vine direct din sufletul ei ca o curatenie de primavara pentru a se elibera pe ea si, poate pe cei care o asculta, de hatisul mintii. Ea spune ca lumina este intotdeuna acolo daca vrei sa te uiti la ea. Si ”I definitely want it.” sunt cuvintele  ei.

Clipul piesei poate fi vazut aici: https://lp.lnk.to/Goodbye. Si apoi, se recomanda reluarea auditiei piesei, musai cu ochii inchisi.

Daca ne uitam la lucruri palpabile, LP este unul dintre cei mai activi artisti la nivel global. A concertat in peste 125 de tari, de la USA, la Canada, Mexic, Grecia, Israel, Turcia, Italia, Franta, UK si pana la noi acasa, in Romania. Iar bucuria revederii este foarte aproape. Mai precis, pe data de 26 septembrie 2021, intr-o zi de duminica care vine cu tihna si predispozitie spre relaxare, LP va concerta la Arenele Romane.

Daca privim spre colaborarile pe care LP le-a avut pe langa compozitiile proprii, artista si-a unit fortele cu super-staruri precum Cher (“Red,” “Pride”), Rihanna (“Cheers, Drink to That”), the Backstreet Boys (“Love Will Keep You Up All Night”), Leona Lewis (“Fingerprint”), Céline Dion (“Change My Mind”), and Christina Aguilera (“Beautiful People”) si lista poate continua.

Dar daca inchidem ochii pe oricare dintre piesele ei si deschidem inima sus si larg, acolo rezida adevarata magie a vocii ei. ”Lost on you”, “Muddy Waters”, “Into the Wild”, “Girls Go Wild” si, de altfel, tot ce a compus LP, necesita o singura ascultare pentru a simti aceasta frumusete a sufletului cantat dumnezeieste.

Concertul LP va avea loc anul acesta, pe 26 Septembrie la Arenele Romane. La cererea publicului, biletele de la categoria Golden Circle au fost suplimentate in limita disponibilitatii.

Reguli de acces:

Accesul la concertul LP se va face doar pentru persoanele vaccinate, care au trecut prin boala si care au un test negativ PCR, pe baza noului Certificat Verde Electornic.

Informatii despre bilete:

Biletele care au fost deja achizitionate isi vor pastra valabilitatea pentru noua data.

Conform legislatiei in vigoare, cei care au achizitionat deja bilete si doresc preschimbarea lor in vouchere, au la dispozitie 30 de zile calendaristice (pana la 11 august  2021, inclusiv) pentru a-si exprima optiunea.

In acest sens, clientii sunt rugati sa trimita un email cu subiectul “Solicitare voucher LP”, mentionand si numarul comenzii, catre punctul de unde au achizitionat biletele, respectiv Eventim (contact@eventim.ro) sau pot accesa pagina evenimentului de pe Eventim.ro pentru informatii complete cu privire la utilizarea voucher-ului sau la modalitatea de returnare a sumelor ce reprezinta contravalorea biletelor. 

Biletele noi se pot cumpara de pe www.eventim.ro.

Despre Events:

Events aduce entertainment live de calitate publicului romanesc din anul 2000. Credem in puterea imaginatiei, in strategie si in inventivitate. Suntem mereu implicati in tot ceea ce este legat de domeniul cultural, muzical, live entertainment din Romania. Unforgettable, that’s how we do it!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea