Evenimente

#noaptea muzeelor 2016 #noaptea muzeelor #evenimente

Noaptea Muzeelor 2016: cand va avea loc si ce aduce nou

Noaptea Muzeelor, evenimentul asteptat cu sufletul al gura de multi Bucuresteni, va avea loc sambata, 21 mai 2016. Editia din acest an va fi marcata de o premiera: un ghidaj audio-video pe telefoane mobile pentru muzeele din Bucuresti si din alte orase mari din tara, intre care Cluj-Napoca si Iasi.

In plus, anul acesta se alatura doua noi locatii reintroduse in circuitul turistic al Capitalei, respectiv Casa Filipescu-Cesianu si cunoscuta "Vila cu clopotei" care gazduieste Muzeul dr. Nicolae Minovici, potrivit mediafax.ro.

Participarea inedita a celor doua muzee va intregi o oferta culturala diversa, dinamica si actuala. Noua filiale ale Muzeului Municipiului Bucuresti vor fi deschise de Noaptea Muzeelor 2016: Palatul Sutu, Muzeul Theodor Aman, Muzeul George Severeanu, Muzeul C.I. si C.C. Nottara, Colectia Ligia si Pompiliu Macovei, Muzeul Carl Storck si Cecilia Cutescu-Storck, Muzeul Victor Babes, Casa Filipescu-Cesianu si Muzeul Dr. Nicolae Minovici. Concerte, performance-uri si evenimente interactive de re-enactment vor sustine ritmul serii. La editia 2015 a evenimentului, Muzeul Municipiului Bucuresti a intregistrat peste 16.000 de vizitatori.

Lista completa a muzeelor participante o gasesti aici!

Sursa foto: transilvaniareporter.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea