De prin lume adunate

#noaptea alba a galeriilor #galerii de arta #muzeu #expozitie

Noaptea alba a galeriilor

Vineri, 11 iunie, in Bucuresti are loc Noaptea Alba a Galeriilor , un are reuneste galerii si spatii alternative. Evenimentul propune un circuit prin 41 de locatii dedicate espunerii si promovarii artei contemporane in care expun peste 140 de artisti. incepe de la ora 19.00 si se incheie la ora 04.00.

Programul din acest an al evenimentelor va oferi publicului un tur de forta prin concerte live, performance-uri, expozitii, ateliere deschise si spatii alternative. Spatiul privat si spatiul public devin astfel un loc comun pentru Noaptea Alba a Galeriilor (NAG). Cu ocazia NAG#4 se va publica Recycle Night, ziar al galeriei Recycle Nest, conceput special pentru acest eveniment.

In premiera, pentru acesta a IV-a editie, evenimentul pune la dispozitia publicului biciclete pentru a parcurge turul nocturn al galeriilor.

Galerii, centre de arta contemporana, spatii alternative si locatii in spatiul public bucurestean vor gazdui evenimente variate de la expozitii la performance-uri si concerte. Peste 140 de artisti expun sau performeaza in noaptea de 11 spre 12 iunie incepand cu orele 19 si pana la 4 dimineata.

Programul traseului cultural nocturn propus de Noaptea Alba a Galeriilor, precum si harta spatiilor participante le puteti gasi in oricare dintre spatiile participante.

Galeriile participante la Noaptea Alba a Galeriilor sunt Alert Studio, Anaid Art Gallery, Atelier 030202, Atelier 35, Atelier BODO, Atelier in Tranzitie, Atelier Doi, Atelierul de Productie, BB4 - , BB4 - CIV, BB4 - Institutul de Cercetari Politice, BB4 - ParadisGaraj, Biroul de Cercetari Melodramatice, Cafe Verona (Sub-Carturesti), Centrul Artelor Vizuale, Centrul Cultural ArtSociety, CNDB - Centrul National al Dansului, D Gallery, D'Ancona Budis Gallery, Galeria 26, , Galeria MORA , Galeria Posibila, Halta, H'Art Gallery, Libraria , Little Yellow Studio, Magazinul National de Arta Contemporana, Make a Point , @ Ota, Paradis Garaj / Die Kunsthalle Batistei, Pop-Up Gallery, Recycle Nest, Recycled Art ft Puzzle Progress, Sambata Sonora, Studio Arte, Sun Art Studio, TC Studio, The Ark, Foto4ALL si UNA Galeria.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea