Evenimente

#my fair lady #muzical

"My Fair Lady", muzicalul pe care nu trebuie sa-l ratezi

Cu ocazia celebrarii a 5 ani de activitate, Grand Cinema & More aduce pe scena cinematografului "musicalul perfect". Spectacolul-eveniment "My Fair Lady" imbina perfect viziunea artistica si efortul sustinut a peste 200 de oameni, pentru punerea in scena a unui specatacol exceptional.

"Odata cu redefinirea cinematografului ca spatiu alternativ, publicul nostru s-a extins catre consumatorul de arta de calitate, sub toate formele sale. <> este intocmai tipul de eveniment pe care ne dorim sa-l aducem in salile noastre si care poate raspunde asteptarilor iubitorilor de teatru, muzica, dans si film deopotriva. Speram ca, prin productia pe care o punem in scena la Grand Cinema & More, sa reusim sa aducem acest spectacol la fel de aproape de publicul nostru pe cat a reusit sa fie premiera din 1956 de spectatorii vremii si sa confirmam titulatura de <>", a declarat Atena Simovic, Alternative Content & Events Director in cadrul Baneasa Developments.

Bucuresti, 22 aprilie 2016 – Cu ocazia celebrarii a 5 ani de activitate, Grand Cinema & More aduce pe scena cinematografului spectacolul-eveniment My Fair Lady. Noua perspectiva asupra "musicalului perfect" este realizata in viziunea regizorului Razvan Ioan Dinca si va avea premiera in data de 26 mai 2016, in sala Epika.

Urmand viziunea artistica a regizorului, peste 200 de oameni, dintre care peste 70 de cantareti, actori si dansatori si 27 de instrumentisti vor pune in scena un spectacol muzical complex. Pentru a readuce la viata unul dintre cele mai apreciate musicaluri din toate timpurile, echipa de productie a colaborat cu o echipa internationala de creatie, din care fac parte scenograful Maruti Evans, cunoscut pentru castigarea Drama Desk Sam Norkin Award in 2013 si contributia sa in spectacole precum "Maestrul si Margareta" si "Alice vs. Wonderland", dar si designerul de costume Oana Botez, castigatoare a Barrymore Awards pentru Excelenta in Teatru si Drammy Award. Pentru desavarsirea unui spectacol complet, acestia vor lucra alaturi de dirijorul Daniel Jinga, coregraful Violeta Dinca si unul dintre cei mai buni designeri de lumini din Romania, Daniel Klinger.

Distributia spectacolului este formata din: Irina Baiant / Ana Maria Georgescu – Eliza Doolittle, Ernest Fazekas / Richard Balint – Henry Higgins, Adrian Nour / Catalin Neamtu – Colonel Hugh Pickering, Florin Budnaru / Filip Ristovski – Freddy Eynsford-Hill, Ionut Burlan – Mr. Doolittle, Oana Rusu / Diana Alexandra Vladu – Mrs. Pearce, Aura Calarasu – Mrs. Higgins, Ovidiu Usvat – Zoltan Karpathy, Claudia Susanu – Ms. Doolittle si copilul Sophia Maria Crudu. Corul si orchestra vor fi conduse de dirijorul Daniel Jinga.

Primele reprezentatii ale musicalului "My Fair Lady" vor avea loc joi, 26 mai 2016, ora 20.00, vineri, 27 mai 2016, ora 20.00, sambata, 28 mai 2016, orele 15.00 si 20.30 si duminica, 29 mai 2016, orele 15.00 si 20.30, la Grand Cinema & More din cadrul Baneasa Shopping City.

Biletele se pot achizitiona de la casele de bilete Grand Cinema & More precum si online accesand grandentertainment.ro.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea