Evenimente

#Bucharest Craft Beer #concerte #festival #festivalul berii #Bucharest Craft Beer Festival

Muzica pe toate gusturile la Bucharest Craft Beer Festival

Bucharest Craft Beer Festival 2017 urmeaza sa-si deschida portile la incputul lunii iunie. Evenimentul din acest an se anunta a fi unul de senzatie. Iubitorii de bere vor avea la dispozitie peste 50 de sortimente de bere pe care le pot degusta, mancare buna si nu in ultimul rand muzica pe toate gusturile, deoarece se anunta concerte de senzatie.

Pe scena Bucharest Craft Beer vor urca trupe si cantareti de renume precum: OCS, Byron, Les Elephants Bizarres, E.M.I.L. si Helen.

Fie ca este rock in maniera Byron, rock alternativ de la OCS, punk marca E.M.I.L., indie-rock in stilul Les Elephants Bizarres, sau un amestec fin de jazz si electro-pop in interpretarea Helen, muzica de la Bucharest Craft Beer va satisface si cele mai exigente gusturi.

Programul concertelor, pe zile, se prezinta astfel:

  • 9 iunie – Byron
  • 10 iunie – E.M.I.L. & Les Elephants Bizarres
  • 11 iunie – Helen & OCS

Byron – canta un fel de rock, s-a infiintat in 2006 si a lansat de atunci sase albume de studio si trei DVD-uri live. Cei de la Byron au filmat un concert in Salina Turda si un altul cu o fanfara militara si un cor de elevi. Au compus coloana sonora pentru un serial original HBO Romania, iar cel mai nou album al lor, „Eternal Return”, a fost inregistrat in High Resolution la Dublin. Trupa este formata din: Dan Byron (voce, chitara, flaut), Sergiu Mitrofan (clape, chitara, voce), Dan Georgescu (chitara), Laszlo Demeter (chitara bas), Ovidiu Cristian (tobe).

E.M.I.L. – infiintata in anul 2000, este una dintre cele mai longevive si mai cunoscute trupe de punk-rock din Romania. A urcat pe scenele tuturor festivalurilor importante din tara si a cantat in deschiderea legendarei trupe americane de punk-rock NOFX. Formatia are patru albume la activ, iar in componenta ii are pe: Sorin Badulescu (voce), Niculae Barbu (chitara bas), Gabi Georgescu (chitara), Andrei Stoianovici (chitara) si Eugen Imecs (tobe).

Les Elephants Bizarres – este cea mai carismatica trupa de indie electro synthpop din Romania. De la formarea sa in 2007, componenta trupei ii include pe basistul Mihai Marin si solistul vocal Stefan Matei. O schimbare de componenta din 2014 i-a adus in formatie pe chitaristul Enver Mamut si pe Tudor Amarandei la clape. Tobosarul Bogdan Alexandrescu s-a alaturat si el formatiei in 2016. De-a lungul carierei, trupa a adunat sute de concerte de succes, dintre care cateva in cadrul unor festivaluri mari din tara, dar si in deschiderea unor nume mari ale scenei internationale (cum ar fi Roxette, pentru a da numai un exemplu).

Helen – proiect muzical ce dezvaluie la festivalul nostru un amestec de indie-electro-pop, in interpretarea unei voci cu pregatire si experienta in muzica jazz.

Omul cu sobolani – „Dau doua beri goale pentru una plina, cine se combina, cine se combina?”, suna cel mai cunoscut refren al trupei cunoscute sub acronimul OCS. Celebra trupa de rock alternativ va implini in aceasta vara 20 de ani de activitate, iar componenta sa actuala se prezinta astfel: Dan Amariei (solist vocal), Nicolae Arama (chitara), Radu Andrei (chitara bas) si Mihnea Dobrota (tobe).

Bucharest Craft Beer Festival prezinta fenomenul berii artizanale, un fenomen bazat pe individualitate, creativitate si experiment. Evenimentul readuce productia de bere la nivel de arta, in fata publicului, oferindu-i ocazia perfecta pentru a se delecta cu rare licori artizanale. Astfel, Bucharest Craft Beer Festival 2017 vine cu zeci de sortimente de bere, fiecare speciala, unele deja cunoscute, altele noi si neasteptate. Pe langa bere, vedeta evenimentului, festivalul propune si diverse tipuri de cidru si mancaruri deosebite. De la mancare mexicana sau burgeri gourmet, la barbecue texan si pizza traditionala, oferta culinara a festivalului va intregi pe deplin gustul aparte al berilor.

In plus, in cadrul festivalului se vor gasi mai multe atractii precum un targ de viniluri, un barber shop, dar si alte surprize placute.

Evenimentul, aflat in acest an la cea de-a doua editie, are loc intre 9 si 11 iunie, la Verde Stop (pe strada Barbu Vacarescu nr. 162-164 din Capitala).

Sursa foto: maxpixel.freegreatpicture.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea