Evenimente

#tineri cu dizabilitati #miscare in aer liber #dizabilitati #donatii #miscare #sport

Miscare in aer liber, in scop caritabil! Faci sport si ajuti tinerii cu dizabilitati

Sportul in aer liber este cheia spre o viata sanatoasa. Daca te numeri printre cei care obisnuiesc sa practice sport in aer liber, sau din contra, duci o viata sedentara si vrei sa schimbi acest aspect al vitii tale, echipa FuturaGym te asteapta in Parcul I.O.R. Invitatia la miscare este insa una in scop caritabil.

#FitnessinthePark este un eveniment creat special pentru cei care isi doresc un stil de viata sanatos. Evenimentul are loc pe 22 aprilie la ora 14:00, in parcul I.O.R., la scena de langa lac. Participantii pot face donatii pentru copiii cu dizabilitati.

Scopul acestui eveniment este de a aduce un gand bun si o fapta buna copiilor de la Centrul de Recuperare pentru Copii cu Dizabilitati "Samuel"- Fundatia FARA prin strangerea de fonduri pentru sustinerea proiectelor si activitatilor acestui centru.

"Noi, alaturi de echipa noastra, va invitam sa ne cunoastem si sa petrecem o zi insorita de primavara in parc cu sport, jocuri si multa distractie", au spus reprezentantii organizatorilor.

Fundatia FARA este una dintre cele mai mari organizatii de caritate din Romania care se ocupa direct de beneficiarii sai. Este inregistrata si acreditata atat in Marea Britanie, cat si in Romania si desfasoara anual, prin cele 14 proiecte ale sale, activitati de protectie sociala pentru peste 500 de copii si tineri (parte dintre ei cu dizabilitati) care nu se afla in grija familiei naturale sau care provin din familii fara posibilitati materiale.

Ambasadorii Fundatiei sunt ASR Printul Charles al Marii Britanii, Printesa Marina Sturdza si soprana Felicia Filip.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea