Evenimente

# lp romania #concert LP #LP #arenele romane #romania #concert

LP vine in Romania, in 2021! Unde si cand va avea loc concertul

LP va reveni in Romania in toamna acestui an. Indragita asrtista va concerta pe scena de la Arenele Romane pe 26 septembrie 2021.  

 

„Ne bucuram nespus sa anuntam faptul ca amanarea a luat sfarsit. A fost o perioada extrem de dificila pentru noi toti. Insa avem convingerea ca inconfundabila voce a artistei LP va topi toata aceasta grea asteptare intr-o clipita! Din aceste considerente, multumim publicului roman pentru intelegere si rabdare.” afirma promoterul Events.

LP, vedeta rock care s-a facut cunoscuta pretutindeni cu hitul “Lost On You“ isi va incanta fanii si cu “Muddy Waters” si “When We’re High”, cantece de pe cel de-al cincilea album al sau, Heart to Mouth, dar si cateva melodii de pe noul album al sau.

Artista a lucrat la albumul Heart To Mouth inca din 2017, lucrand impreuna cu colaboratorul si producatorul Lost On You, Mike Del Rio [Eminem, X Ambasadori, Skylar Gray] si scriitorul Nathaniel Campany. Numit astfel pentru calea ce se creeaza intre inima si gura, albumul aduna atat piese melancolice si melodii pline de speranta, ce origineaza din acelasi loc.

Reguli de acces:

Accesul la concertul LP se va face doar pentru persoanele vaccinate, care au trecut prin boala si care au un test negativ PCR, pe baza noului Certificat Verde Electornic.

Informatii despre bilete:

Biletele care au fost deja achizitionate isi vor pastra valabilitatea pentru noua data.

Conform legislatiei in vigoare, cei care au achizitionat deja bilete si doresc preschimbarea lor in vouchere, au la dispozitie 30 de zile calendaristice (pana la 11 august  2021, inclusiv) pentru a-si exprima optiunea.

In acest sens, clientii sunt rugati sa trimita un email cu subiectul “Solicitare voucher LP”, mentionand si numarul comenzii, catre punctul de unde au achizitionat biletele, respectiv Eventim (contact@eventim.ro) sau pot accesa pagina evenimentului de pe Eventim.ro pentru informatii complete cu privire la utilizarea voucher-ului sau la modalitatea de returnare a sumelor ce reprezinta contravalorea biletelor. 

Biletele noi se pot cumpara de pe www.eventim.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea