Evenimente

#eveniment sportiv #Legion Run #eveniment

Legion Run, evenimentul care iti schimba viata la 180 de grade

Iti doresti o schimbare radicala in viata? Vrei sa adopti un stil de viata sanatos si sa ai o forma fizica de invidiat? Atunci trebuie sa participi la evenimentul Legion Run, dedicat tuturor romanilor.

Legion Run nu este o competitie sportiva ci o experienta ce incurajeaza lucrul in echipa si comunicarea. Este adresat tuturor, indiferent ca esti o persoana sedentara, care nu a mai facut sport de foarte mult timp, sau din contra, care se antreneaza zilnic.

In cadrul Legion Run vei putea participa la o cursa necompetitiva, orientata spre incurajarea spiritului de echipa, care sustine provocarea propriilor limite si nu in ultimul rand, distractia si buna dispozitie! Este vorba despre un traseu de 5 km cu 22 de obstacole, noroi, gheata si sarma ghimpata.

In aceasta competitie nu exista invingatori. Toti participantii, care iau parte la cursa sunt castigatori. Rolul acestui eveniment este acela de a-i ajuta pe participanti sa iasa din zona de confort si sa-i faca sa realizeze ca ei insisi sunt singurul lor dusman de temut. Pe scurt, este o provocare de a-ti depasi propriile limite.

Legion Run are loc in data de 16 iunie 2018, la Divertiland Waterpark. Biletele si informatii aditionale despre eveniment sunt disponibile pe legionrun.com.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea