Evenimente

# targ de bere romania #targ de bere #romania #bere

Iti place berea? S-a deschis cel mai mare targ de bere din Romania!

Pasionatii de bere se pot bucura de peste 300 de sortimente de bere, dintre care 175 fabricate in Romania, in cadrul celui mai mare targ de bere organizat in tara noastra. 

 

Auchan Romania anunta debutul celei de-a XII-a editii a Targului de Bere, cel mai mare targ de bere din comert din Romania si unul dintre evenimentele emblematice ale companiei. Astfel, in perioada 23 iunie – 20 iulie 2021, in toate hipermarketurile Auchan, precum si in magazinul online auchan.ro, clientii vor avea acces la o selectie extinsa de sortimente de bere, dar si la o gama variata de produse complementare servirii acesteia.

In continuarea misiunii retailerului de a sustine economia locala, Targul de Bere organizat in acest an propune clientilor peste 300 de sortimente de bere, din care 175 sunt din Romania. In plus, 55 dintre acestea sunt beri artizanale romanesti fabricate de producatori locali, printre care: Berarium, Capra Noastra, Fabrica de bere buna, Fabrica de Bere sau Fabrica Grivita.

Totodata, in cadrul targului, clientii retailerului vor putea alege din peste 150 de beri de renume international, inclusiv noutati din tari precum Franta, Belgia, Germania, Cehia, Marea Britanie, Austria sau Finlanda. Printre sortimentele noi ale editiei curente se numara Belzebut Blonde, bere fabricata in Franta, care face parte dintr-o gama larga de beri aromate; Blanche de Namur, cu o aroma usor fructata, precum si Duchesse De Bourgogne, La Gauloise sau Lindemans.

In ceea ce priveste oferta berilor de import, clientii vor regasi specialitati bavareze, precum Paulaner, Apostel, Konig Ludwig, Hop si Franziskaner, de abatie (Leffe), craft - Kastel, Chouffe sau Hobgoblin si trapiste, precum Chimay sau La Trappe.

Potrivit datelor companiei, tendintele din piata de bere observate anul acesta vizeaza in principal dezvoltarea categoriei de sortimente aromatizate, atat in varianta cu alcool, cat si fara. Propunand o gama larga pentru toate gusturile si toate buzunarele, Targul de Bere din Auchan se adreseaza atat consumatorilor amatori, cat si cunoscatorilor.

„De 12 ani realizam anual cel mai mare targ de bere din Romania, oferind astfel o experienta a gusturilor din toata lumea. Vrem ca romanii sa retraiasca momentele de placere si experientele din excursiile in care au fost, de-a lungul timpului, in alte tari. In ultimii ani, odata cu dezvoltarea productiei locale de bere artizanala, ne-am facut o misiune din a aduce, sustine si promova micii producatori romani de bere. In targul de bere din acest an, mai bine de jumatate dintre produse sunt din Romania. Ii invitam pe romani sa se bucure de diversitatea ofertei, de noutatile si exclusivitatile din cadrul acestui targ, precum si de experientele din magazinele noastre pe care le-am pregatit cu ocazia acestui eveniment.”, a declarat Tiberiu Danetiu, Director Marketing Auchan Retail Romania.

Targul de Bere din acest an se deruleaza in toate hipermarketurile Auchan, dar si virtual in magazinul auchan.ro, de unde clientii pot comanda online sortimentele preferate. Comenzile pot fi livrate la domiciliu, la nivel national, standard sau expres, sau ridicate din cel mai apropiat magazin Auchan prin serviciile gratuite Click&Collect si Drive.

Potrivit Auchan, in 2020, in cadrul Targului de Bere, preferata romanilor a fost berea romaneasca. Anul acesta, clientii vor avea acces la o selectie extinsa de sortimente de bere, dar si la o gama variata de produse complementare servirii acesteia, precum pahare, halbe, dar si o vasta selectie de gustari.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea