Evenimente

#concert #romania #bilete #indila

Indila concerteaza pentru prima oara in Romania

Indila, cantareata de origine franceza care cucerit toate top-urile cu hit-ul ”Derniere Danse”, concerteaza in premiera pentru publicul din Romania.

Concertul va avea loc in data de 7 decembrie 2014, incepand cu orele 19:00, la Sala Palatului din Bucuresti. Biletele au fost deja puse in vanzare si pot fi achizitionate din reteaua Eventim sau prin Vreau Bilet de la punctele de vanzare din Unirea Shopping Center etaj 2, Libraria Eminescu, de la Sala Palatului sau online prin www.vreaubilet.ro.

Pretul biletelor puse in vanzare sunt:

VIP: 320 lei
Categoria 1: 280 lei
Categoria 2: 220 lei
Categoria 3: 180 lei
Categoria 4: 120 lei

Despre Indila

Adila Sedraia, cunoscuta dupa numele de scena Indila, este cantareata si compozitoare de R&B. Ea provine dintr-o familie cu origini algeriene, indiene, cambodgiene si egiptene. Indila este casatorita cu producatorul si compozitorul Pascal Koeu cunoscut ca DJ Skalp sau Skalpovic.

Derniere danse („Ultimul dans”), lansat in decembrie 2013, s-a clasat pe locul II in SNEP-ul din Franta. Urmatorul ei single, „Tourner dans le vide” a intrat in top 10.

Piesa, care face parte de pe albumul de debut, “Miniworld”, are si un videoclip care a atins pe YouTube peste 100 de milioane de vizualizari. Cantareata, care a cucerit Franta si Europa in ultimul an, a colaborat cu rapperi francezi celebri, printre acestia numarandu-se Soprano, Rohff si Youssoupha.

Sursa foto: parismatch.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea