Evenimente

# atelier ziua femeii # hornbach #ziua femeii #atelier

HORNBACH le dedica doamnelor si domnisoarelor un atelier special pentru Ziua Femeii

HORNBACH, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de constructii si gradinarit, organizeaza un atelier dedicat doamnelor si domnisoarelor, pentru a sarbatori sosirea primaverii si Ziua Femeii. Acesta va avea loc la data de 2 martie, in intervalul 10.00-12.00, in toate magazinele din tara.

La data de 2 martie, in cele sase magazine HORNBACH din Romania, vor avea loc ateliere dedicate doamnelor si domnisoarelor, cu ocazia Zilei Femeii. in cadrul acestora, participantele vor realiza un suport pentru ustensilele de bucatarie sau pentru uneltele de gradinarit, cu materialele puse la dispozitie de HORNBACH, respectiv cutii si vopsele acrilice.

"Atelierele isi propun sa le incurajeze pe doamne si domnisoare sa realizeze diverse obiecte si decoratiuni care nu necesita abilitati avansate de manuire a sculelor si uneltelor, ci doar apreciere pentru frumos si pasiune pentru bricolaj", a declarat Mugurel-Horia Rusu, Director General HORNBACH Romania.

Pe langa scopul decorativ, suporturile realizate de participante pot avea mai multe intrebuintari, in functie de imaginatia si nevoile fiecarei persoane, putand fi transformate in cutii pentru ustensilele de bucatarie, ghivece decorative pentru plantele aromatice, organizatoare pentru uneltele de gradinarit, obiecte de cusut sau pot avea orice alta functionalitate.

Ateliere se adreseaza tuturor doamnelor si domnisorelor, limita minima de varsta pentru participare fiind de 14 ani. Participarea este gratuita, insa accesul se va realiza pe baza unei inscrieri telefonice prealabile, in limita locurilor alocate, respectiv de 20 de locuri si doua rezerve pentru fiecare atelier. Detalii suplimentare despre ateliere se regasesc pe www.hornbach.ro.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea