Evenimente

# Bogdan Malaele #editie speciala #horatiu malaele #spectacol

Horatiu Malaele revine pe scena alaturi de fiul sau intr-o noua reprezentatie a spectacolului "Editie Speciala"

Cu umorul sau tipic si infinita placere a improvizatiei, actorul Horatiu Malaele va face o noua demonstratie de virtuozitate, in spectacolul de comedie "Editie Speciala", ce va avea loc vineri, 6 iulie, de la ora 20:00, la Cinema PRO.

 

Alaturi de fiul sau, Bogdan Malaele, acompaniati de indragitul interpret Radu Captari, Horatiu Malaele ii va delecta pe spectatorii prezenti cu texte veritabile culese din cele mai aplaudate spectacole dar si cu abordarile pline de amuzament ale subiectelor actuale, pigmentate cu dialoguri surprinzatoare si monologuri ce starnesc hohote de ras.

Spectacolul "Editie Speciala", gazduit de Cinema PRO va fi urmat de proiectia filmului "Funeralii Fericite", o comedie in care maestrul ironiei si al hazului ascutit poate fi regasit atat in ipostaza de actor, cat si in cea de regizor. Filmul ilustreaza o lume populata de personaje ciudate in care comedia neagra imbina satira sociala cu drama psihologica, pe muzica marelui compozitor Vladimir Cosma.

Spectatorii care vor lua parte la spectacolul "Editie Speciala" programat pe 6 iulie, vor beneficia de vizionarea peliculei, in mod gratuit.

Persoanele care nu doresc sa piarda ocazia reintalnirii cu maestrul Horatiu Malaele, isi pot procura biletele atat de la casa de bilete Cinema PRO cat si online de pe www.eventim.ro, si www.ticketnet.ro.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea