Evenimente

#Salonul Bicicletei 2016 #viloteca #biciclete viloteca #biciclete

Hai la Salonul Bicicletei 2016! Veloteca te asteapta cu modele noi

Nu stii ce sa faci in weekendul acesta? Hai la Salonul Bicicletei, de la Romexpo, la pavilionul C1! Impreuna cu Asociatia Producatorilor, Importatorilor si Comerciantilor de Biciclete (AsPIC Romania), infiintata de Veloteca, alaturi de alte doua firme de profil, in urma cu 3 ani, te asteptam la cel mai mare eveniment expozitional national al anului de biciclete, accesorii si echipamente de ciclicm.

De pe 25 pana pe 27 martie, incepand cu ora 10.00, te asteptam in lumea bicicletelor pe care Veloteca, magazin online si offline de biciclete, abia asteapta ca tu sa o descoperi. Mai mult, Veloteca te intampina cu cele mai cool biciclete de dama, copii, barbati, precum si cu multe piese, echipamente si servicii.

Si ca sa fim siguri ca ai ales bicicleta potrivita, iti stam aproape si cu servicii de consultanta specializate, pentru ca tu si familia, prietenii sau cei dragi tie sa isi aleaga o bicicleta potrivita nevoilor cotidiene.

De ce sa vii la standul de biciclete Veloteca

Pentru ca avem o gama extinsa de biciclete (in mijlocul pavilionului C1, in dreapta Pavilionului Central, la Romexpo), dar mai ales pentru ca ti-am pregatit multe surprize, premii, dar si noutati.

Pentru ca Salonul Bicicletei este locul in care se intalnesc iubitorii de biciclete, indiferent de varsta, profesionistii din industria bicicletei, sportivii si comunitatile de biciclisti, nici noi nu am ramas mai prejos. Si ti-am pregatit mai multe marci de biciclete, pe care abia asteptam sa le cunosti:

  • Cannondale – biciclete de munte, trekking si de oras, cursierele cu toate versiunile lor. In plus, abia asteptam sa te intalnesti si cu Synapse Disc, bicicleta campionului nostru national la triatlon. Mai mult, de acum avem si mai multe accesorii Cannondale pe rafturi, plus echipament complet ce poarta semnatura marcii tale favorite.
  • Giro – te invitam sa faci cunostinta cu castile si pantofii creati de marca nascuta in Santa Cruz, America, in 1985.
  • Deuter – doar nu vrei sa ratezi cele mai noi modele de rucsaci conceputi pentru outdoor, munte sau campie, dedicati ciclismului?
  • Dahon – cele mai moderne si cool, in culori urbane biciclete, ideale pentru pedalatul zilnic, cu atitudine, mai ales in orasele aglomerate.
  • Bicicleta fara pedale Veloteca – perfecta pentru copii, usoara si confortabila, pe care abia asteptam sa o testeze micutul.

Dar pentru ca suntem bucurosi sa putem organiza cea de-a doua editie de Salonul Bicicletei, ti-am mai pregatit o surpriza: asculta Gold FM si bicicleta Travel Man poate fi a ta! Pana pe 25 martie, bicicleta de la Veloteca, de culoare portocaliu urban, merge in excursie prin Bucuresti. In fiecare zi, o noua locatie. Iar daca vrei sa iti faci un cadou pe masura pasiunii tale, tot ce trebuie sa faci este sa asculti emisiunea de dimineata, Travel Man, unde iti spunem cateva indicii despre unde este localizata bicicleta urbana, apoi te asteptam pe pagina Facebook Radio Gold FM Romania sa ne spui unde ai zarit-o.

Desi mare parte din echipa noastra se va afla in aceste zile la Romexpo, activitatea de la Veloteca, magazin de biciclete Bucuresti, din sos. Iancului 100, nu va fi afectata. Vei fi servit la fel de prompt si cu zambetul pe buze, asa cum deja te-am obisnuit. La fel se intampla si in cazul comenzilor de pe site, care vor fi preluate si onorate in cel mai scurt timp cu putinta.

Nu degeaba Veloteca este alegerea nr. 1 a celor mai multi biciclisti si viitori aventurieri ai pedalatului. Numaram zilele pana la Salonul Bicicletei, unde te asteptam la standul Veloteca cu multe, multe surprize, preturi speciale si echipamente moderne, ideale pentru confortul si siguranta ta.

Nu uita de standul Veloteca, din mijlocul pavilionului C1, in dreapta Pavilionului Central, la Romexpo! Cel mai mare targ de vanzari biciclete, organizat impreuna cu Asociatia Producatorilor, Importatorilor si Comerciantilor de Biciclete, isi deschide portile vineri, incepand cu ora 10.00! Te asteptam cu mare drag, iubitor de biciclete!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea