Evenimente

#Virginia State Gospel Chorale #muzica #bilete #concert

Grupul Virginia State Gospel Chorale aduce muzica gospel in orasele din Romania

Turneul "Gospel Night" sustinut de grupul Virginia State Gospel Chorale se desfasoara in perioada 8-11 decembrie in orasele din Romania . Celebrele "imnuri" dedicate dragostei si sperantei precum, "O Happy Day" sau "Amazing Grace" vor aduce bucuria si speranta in inimile iubitorilor de muzica gospel. Acestia vor avea privilegiul de a intra in atmosfera magica a sarbatorilor de iarna alaturi de cei 35 de artisti de renume international cu glasuri divine.

Programul concertelor "Gospel Night" in interpretarea grupului Virginia State Gospel este urmatorul:

  • 8 decembrie la Sala Patria din Brasov, ora 19:00;
  • 9 decembrie la Catedrala Romano-Catolica din Alba-Iulia, ora 19:00;
  • 10 decembrie la Opera Nationala din Cluj-Napoca, ora 19:00;
  • 11 decembrie la Sala Ampelum din orasul Zlatna, ora 18:00.

Biletele pot fi procurate, inclusiv in ziua concertului, de la casa de bilete a salii de spectacol din fiecare oras, precum si online accesand www.ticketnet.ro.

Preturile acestora variaza in functie de categoria de loc, dupa cum urmeaza: Cat.III - 50 lei, Cat.II -80 lei, Cat.I – 100, sau VIP - 120 lei.

Sub conducerea virtuosului dirijor James Holden, Virginia State Gospel a castigat numeroase premii, printre care People's Choice Awards in 2012 la concursul Verizon din Statele Unite si a sustinut in decursul timpului, mai multe turnee in Statele Unite si in Europa.

In 2005 cu ocazia concertului de Craciun de la Vatican, au concertat pentru Papa, impreuna cu alti mari artisti de renume international.

Anul acesta corul va participa la concertul de Craciun de la Roma, transmis de postul de televiziune RAI, prin Mondovision in intreaga lume.

Pentru a imbogati acest spectacol minunat, J.DAVID BRATTON, un gigant al muzicii gospel, care a avut colaborari importante cu legendele muzicii ca Roberta Flack, Pattie LaBelle, Edwin Hawkins si multi altii, va fi prezent in calitate de invitat special in turneul din Romania.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea