Evenimente

# gradina cu artisti bucuresti #bucuresti # gradina cu artisti

Gradina cu Artisti se intoarce in doua locatii din Bucuresti

In aprilie, planuim sa ne reintram in ritm, sa dam jos din straturile si din moleseala iernii si sa iesim in aer liber sa ne luam doza de verde, soare si aer curat, la cel mai relaxat si relaxant mini-festival urban, anul acesta de doua ori mai mare si mai creativ - Gradina cu Artisti. Primele editii ale sezonului sunt Gradina de Primavara din Parcul Kiseleff (13 – 14 aprilie) si Gradina de Primavara din Gradina Icoanei (20 - 21 aprilie).

 

De opt ani la Gradina cu Artisti am scos artizanii in strada, parc sau mall asa ca si acum pregatim targ mare cu designeri priceputi care ne aduc haine, accesorii felurite, decoratiuni, jucarii, turta dulce delicioasa, cea mai buna inghetata din oras si multe alte lucrusoare de purtat, de gustat, de oferit in dar sau de luat acasa.

Nu ii chemam doar sa isi expuna comorile dar sa ne arate si sa ne invete secretele manufacturarii, asa ca multe ateliere ii vor tine ocupati atat pe cei mari cat si pe cei mici.

Dupa-amiezele ne regasim in zona de lounge si de relaxare de la firul ierbii, unde incurajam boardgames si lectura si zilnic vom avea momente de entertainment, de la teatru cu copii la workshopuri de drumming.

Ca de obicei, prietenii nostri ONG-uri aduc cauze de cunoscut, de adoptat si de sustinut la fiecare editie asa ca haideti sa ii cunoasteti si sa ii ajutati sa dea povestea mai departe.

Intrarea la toate evenimentele Gradinii cu Artisti este libera iar evenimentele pe Facebook sunt aici si aici.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea