Evenimente

#festival urban # gradina cu artisti

Gradina cu Artisti, minifestivalul urban pe care nu trebuie sa-l ratezi!

In weekendul 21-22 aprilie, 50 de designeri priceputi aduc haine, accesorii felurite, decoratiuni, jucarii, turta dulce delicioasa, paine gustoasa, legume de tara si multe alte lucrusoare de purtat, de gustat, de oferit in dar sau de luat acasa la cel mai relaxat si relaxant mini-festival urban - Gradina cu Artisti, cu a sa prima editie, Gradina de primavara.

Pentru adulti, organizatorii au pregatit ateliere dintre cele mai diverse: caleidoscoape cu KaleidoLove, fluturi sub picioare cu Fly Boards, coronite cu flori alaturi de FlorArt Boutique, pictura cu broderie de la Afro Mood Attitude, suporturi de flori din bumbac si canepa cu Nodart si Tree of Life cu SpellBind Creations.

Si cei mici vor avea de ales intre atelierele de ceramica cu Ch'artist - Paint Your Own Pottery Studio, de brose din creioane cu Accesorizze your life, de benzi desenate cu Comics Didactic, de decoupage cu Dori’s Creations, de Diamond Dotz cu Buticul Lizzucai si de pictura pe puzzle-uri 3D si coronite cu flori cu Asociatia Culturala Sarang Hangug.

Pentru mai putin de lucru si mai multa leneveala pe perne, va puteti face tatuaje temporare cu henna, codite colorate cu ata facute de fetele de la Codite colorate si impletituri, si cornrows de la Afro Mood Hairstyle.

Dupa-amiezele puteti asculta muzica funky pe terasa cu Ezirk, in timp ce savurati o cafea sau o limonada iar sambata seara de la 19:00 se aude mai mult lounge si mai putina drama cu Cats in the Rain.

Dog Rescue Romania, Kola Kariola si Help the People vin cu cauze de adoptat, de sustinut si de luat acasa.

Organizatorii anunta ca vor avea grija si de copiii “care nu au chiar asa de multe” din cele patru gradinite si biblioteca comunala din com. Rociu, Arges, prin strangere de rechizite, jucarii si carti pentru cele patru gradinite si biblioteca comunala din com. Rociu, Arges.

Gradina cu Artisti este primul eveniment la care se vor vinde caramizi din noul teatru G53, primul teatru construit impreuna cu iubitorii de arta, care isi pot cumpara propria bucata din viitorul spatiu. Detalii pe www.grivita53.ro.

Anul acesta, Gradina Cu Artisti are cinci editii: Gradina de Primavara (21 - 22 aprilie), Targul de Moși (19 - 20  mai), Sanzienele (23 - 24 iunie), Gradina cu calatorii (21 - 22 iulie), Gradina Mariei (8 - 9 septembrie), in gradina Merlock.

Intrarea la toate evenimentele Gradinii cu Artisti este libera.

Programul complet al Gradinii de primavara il gasiti pe pagina de Facebook Gradina cu Artisti (https://www.facebook.com/GradinaCuArtisti/) si pe site-ul //gradinacuartisti.ro/.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea