Evenimente

#Andre Rieu la bucuresti #concert Andre Rieu #andre rieu

Fii parte din maretia spectacolelor maestrului Andre Rieu!

Pe 11 si 12 iunie, faimosul violonist Andre Rieu acompaniat de membrii Johann Strauss Orchestra va invita in Piata Constitutiei, sa vizionati un nou concert de inalta tinuta.

De aceasta data, Andre Rieu revine la Bucuresti cu un spectacol nou, diferit de cel care a stralucit anul trecut pe aceeasi scena, dar care abunda de cantece frumoase, dans, invitati speciali, distractie si multe surprize de neuitat!

"Sunt nerabdator sa revin pe scena din Piata Constitutiei si sa ma reintalnesc cu publicul fantastic din Romania. Scena folosita doar in concertele din Maastricht va ajunge din nou "in centrul Universului". Este impresionanta, nici un alt artist nu mai are o astfel de scena, este un fel de emblema a show-ului meu." – a transmis Andre Rieu.

Spectatorii vor petrece trei ore de magie, pe ritmul muzicii de cea mai buna calitate. Marele artist ne-a obisnuit cu seri de concert sold-out, iar spectacolul anuntat pentru ziua de sambata, 11 iunie 2016, se inscrie in aceeasi serie.

Timpul nu este inca pierdut pentru cei care doresc sa asiste la cel mai important eveniment concertistic al anului. Persoanele care doresc sa fie cat mai aproape de scena, sa se bucure din plin de experienta unica a unui concert marca Andre Rieu, isi pot procura bilete pentru reprezentatia ce va avea loc duminica, 12 iunie, incepand cu ora 20:30.

Acestea sunt disponibile la preturi variabile, in functie de categoria de loc, atat online prin www.eventim.ro, precum si la magazinele partenere Eventim - Orange, Vodafone, Germanos, Librariile Carturesti si Humanitas, magazinele Carrefour si benzinariile OMV.

In iunie 2015, celebrul violonist Andre Rieu a sustinut la Bucuresti, nu mai putin de sapte concerte in acompaniamentul orchestrei sale, sub privirile a peste 85.000 de spectatori. Cu acest succes urias, Andre Rieu a inregistrat un nou record pe piata evenimentelor din Romania.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea