Evenimente

# festival teatru sibiu #teatru online

Festivalul International de Teatru din Sibiu, un real succes in mediul online

Festivalul International de Teatru de la Sibiu (FITS) ofera in aceasta perioada reprezentatii online, gratuite. In primul weekend de la debutul acestor reprezentatii, a fost inregistrat un real succes: 180.899 de vizualizari.

Vizualizarile acopera spectacolele si evenimentele difuzate in cadrul programului festivalului.

Continutul online al FITS a fost vazut de 47.061 de vizitatori unici. Dintre acestea, 27.661 au vizitat evenimentele de pe site-ul festivalului, iar 19.400 pe pagina de Facebook FITS.

Festivalul se desfasoara pana la 21 iunie, cu un program care include teatru, dans, muzica, opera si spectacole de circ contemporane, dar si diverse conferinte si dezbateri, toate transmise online.

Continutul poate fi urmarit gratuit, cu subtitrare in engleza

Multumirile catre acest fenomen nu au intarziat sa apara, insotit de asemenea de speranta ca in urmatorul an se va organiza o editie speciala in care numarul de vizitatori sa inregistreze un nou record. Pentru a ajunge in Sibiu din orice zona a tarii utilizati distante rutiere, aplicatie care va informeaza asupra rutei auto, distanta si durata calatoriei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea