De prin lume adunate

#produse traditionale #thailanda #festival

Festivalul Cultural Thailanda la Bucuresti

Muzeul National al Satului Dimitrie Gusti si Ambasada Regala a Thailandei in Romania te asteapta in perioada 3 - 4 iunie la Festivalului Cultural Thailanda 2011. Festivalul are loc la Muzeul Satului si in Parcul Cismigiu .

Un spectacol cultural al celor mai frumoase arte si mestesuguri thailandeze, muzica si dans specific precum si bucatarie traditionala thailandeza vor fi gazduite de Muzeul Satului vineri si sambata, 3 si 4 iunie, incepand cu ora 09.00.

Vizitatorii se vor putea bucura anul acesta de ateliere de lucru pentru a invata sculptura in fructe si legume, crearea miniaturilor sau exersarea tehnicilor de arte martiale thailandeze. Tot la acest evenimetne doritori pot experimenta si pictura pe umbrele, pictura pe portelan, tesutul matasii, sculptura in lemn, arta florala decorativa, impletituri din frunze de palmier si creatii din zahar modelat manual.

Festivalul va incununat cu un spectacol de dans si muzica clasica thailandeza numit "Thailanda: Spiritul unui Popor” sustinut de Trupa de Dans Clasic a Thailandei, cea mai buna trupa de acest gen din Thailanda.

Evenimentul va avea loc duminica, 5 iunie, orele 19.00 - 20.30 la Sala Palatului. Biletele pot fi procurate de la Sala Palatului si de la standurile Ambasadei din cadrul Festivalului.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea