Evenimente

#LP bucuresti #concert LP bucuresti #concert LP #LP

Fanii LP in extaz! Artista se intoarce la Bucuresti

LP, artista a carei voce inconfundabila a cucerit intreaga planeta odata cu lansarea hitului "Lost On You" revine cu al treilea concert in Bucuresti, pe 24 iunie, la Arenele Romane, si va aduce publicului piese de pe cel de al cincilea album al sau, anunta organizatorii evenimentului, Events.

 

Heart To Mouth reprezinta manifestul cel mai apropiat de modul in care LP isi vede muzica – fara filtre, fara cenzura si fara inflorituri.

"Cand ajung in fata microfonului si incep sa fac muzica, simt ca exista o cale directa de la inima mea si pana la gura", spune ea. "In trecut, parca era un oras plin de strazi care aveau nevoie constant de atentia mea. Acum, simt ca exista o autostrada principala pentru a imi comunica emotiile. Indiferent daca sunt piese mai triste sau melodii de impact, toate provin din acelasi loc."

A deschis calea pentru acea autostrada in anul 2015 cu piesa „Lost On You". Cel mai mare hit al artistei de pana acum, a depasit 500 de milioane de ascultari si a castigat platina in Rusia, Polonia, Grecia, Elvetia, Italia, Franta si multe alte teritorii. Numarul total de vizualizari al videoclipurilor pieselor "Lost On You", "Muddy Waters" si "When We're High" a depasit 280 milioane intr-un an in timp ce publicatii ca Billboard, Paper, Out Magazine, V Magazine, Interview, British Vogue si nu numai au plasat-o pe culmile gloriei. Mai mult, fata de spectacolele care au oprit inimi pentru o clipa de la The Tonight Show cu Jimmy Fallon si The Late Show Show cu James Corden, la Conan si Jools Holland, LP a bucurat si publicul de la Coachella, Osheaga, Outside Lands si Mad Cool.

Bazandu-se pe increderea castigata cu greu si folosindu-se de statutul de artist independent care are ceva important de spus, a inceput sa stranga idei pentru acest ultim album inca din 2017, lucrand impreuna cu colaboratorul si producatorul Lost On You, Mike Del Rio [Eminem, X Ambasadori, Skylar Gray] si scriitorul Nathaniel Campany.

"Am invatat foarte mult de-a lungul anilor in ceea ce priveste ce vreau pentru mine, ce vreau sa spun, ce vreau sa transmit oamenilor si ce vreau sa fac", continua ea. "In cele din urma, pot sa fiu cine vreau sa fiu si in ce mod vreau. Totul izvoraste din libertate in munca mea. Nu trebuie sa cer permisiunea nimanui. Pot fi eu insumi si chiar aveam lucruri pe care voiam sa le spun. Nici unul dintre noi nu trece prin viata nevatamat, dar macar poate scrie despre ce i s-a intamplat. "

Iar LP chiar a scris despre experienta personala Heart To Mouth este sunetul unui artist incapabil de a se abtine. In schimb, ea vorbeste sincer despre dragoste, dorinta, frica, nesiguranta, infidelitate, regret si izbavire. Soundul efervescent al primului single, "Girls Go Wild" o prezinta ca pe "proscrisul de dinafara". In acelasi timp, acordurile de pian ale urmatoarei piese, "Recovery", subliniaza durerea unui iubit care inseala, in timp ce refrenul oglindeste durerea bruta si puterea in piesa "I'm In Recovery."

"In mod ironic, am compus albumul din perspectiva fostei mele partenere de a fi inselata, iar apoi am ajuns in aceeasi ipostaza, nu dupa mult timp", recunoaste LP. "Sentimentul e groaznic. Niciodata nu iti dai seama pana nu esti in ambele parti ale situatiei. E groaznic sa frangi inima cuiva dar e si mai groaznic sa ti se intample."

Mai departe pe album, ea adauga un "sentiment bantuit"artificiilor vocale pline de suflet pe "Die For Your Love". Chitara delicat manuita si cuvintele soptite din "One Night In The Sun" descriu o relatie in ultimele clipe dintr-o perspectiva poetica si plina de dor. O alta piesa, "Dreamer", se bazeaza pe un fredonat sumbru, in stil blues in timp ce isi dezvaluie frustrarile legate de "un iubit care are vise mari, dar nu va face nimic sa isi materializeze visele".

"Pot trece printr-o gama intreaga de emotii intr-o zi", spune ea. "Am invatat cum sa ma exprim mai succint, cu mai putine cuvinte. Acesta a fost scopul. Nu exista prea mult."

Cu acest album, LP isi scoate toate sentimentele la lumina si suna bine de tot.

"Sunt norocoasa sa am un public care intelege", incheie ea. "Ei pot vedea si auzi ca am trecut prin multe pentru a ajunge la acest punct si apeciaza asta, pentru ca tuturor ni se intampla, de la leagan pana la mormant. Sunt doar aici ca sa cant despre asta. Daca va place, minunat, pentru ca mie imi place. Daca nu, la naiba", rade LP.

Biletele sunt disponibile in presale, pana pe 24 aprilie, la preturile de 117 lei pentru Access Normal si 171 lei, pentru Golden Circle, online pe www.eventim.ro, sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone si reteaua Carrefour, librariile Humanitas, librariile Carturesti si librariile Diverta).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea