Evenimente

#creativo #moda #atelier #conferinta #eveniment #pasiune #fashion

Esti o persoana creativa si ai ca pasiune moda? Participa la conferintele gratuite, #Creativo

#Creativo este cel mai asteptat eveniment dedicat Industriei Fashion din Romania. Evenimentul, ajuns la cea de-a IV-a editie este un concept unic pe piata din Romania ce isi doreste sa uneasca persoanele creative ce au ca pasiune moda.

Eveneminetul ca avea loc in perioada 11-12 noiembrie 2017 la Centrul Cultural ARCUB din strada Lipscani 84-90.

#Creativo este un eveniment creat in spirit urban, care reuneşte pasionaţii de moda, design, stil, handmade şi pe cei care ii pot ajuta sa işi puna visul in practica şi/sau sa inceapa un business plecand de la aceasta pasiune. Vor fi ateliere practice gratuite de cusut la masina, design vestimentar, croit dupa tipare, programate pentru cele doua zile dedicate creativitaţii. #Creativo este un eveniment "altfel"! Unul in care cuvantul "limita" exista doar atunci cand vorbim de numarul de locuri!

si pentru ca interesul pentru domeniu este ridicat, in aceasta toamna organizatorii au pregatit o serie de conferinte interesante, sustinute de designeri consacrati, bloggeri, specialisti in domeniu, dar si de antreprenori romani care au reusit sa construiasca branduri romanesti de succes.

La #Creativo poti afla povestea din spatele unor branduri de succes, dar si noutati despre design-ul romanesc si promovarea acestuia la nivel international. Banca Transilvania va prezenta si la aceasta editie ultimele noutati in materie de finantare a afacerilor aflate la inceput de drum.

Atat la conferinte cat si la workshop-uri intrarea este gratuita, iar inscrierea se face pe site-ul www.club-creativo.ro .

Conferinte unice la #Creativo!

Fiecare conferinta are o tematica foarte bine aleasa si de maximum interes pentru tot ceea ce inseamna Industria Fashion. La #Creativo, editia de toamna, sunt pregatite sase astfel de conferinte cu diferite teme: Design out of the box – Identitate prin design neconventional, Blogging & Vlogging – For brands and personal branding, Broderia – Pasiune si Afacere, Start UP and Succeed, Backstage of Fashion Industry- Provocari, lectii invatate si decizii inspirate ale antreprenorilor, Conturarea unor interioare de poveste si emotia spatiului arhitectural. Printre speakeri se numara designeri celebrii ca Florin Dobre, Dorin Negrau, Silvia serban sau Mirela Diaconu dar si bloggeri de succes precum Andrei Vulpescu, Oana Tache si Silvia Postolatiev.

Tombola #Creativo

Pentru a-i sustine pe cei pasionati de industria textila si de moda, #Creativo organizeaza o tombola cu premii diverse, de la masini de cusut si de surfilat Brother, tipare de croitorie si manechine, la cursuri acreditate pentru calificare profesionala in domeniul modei. Valoarea premiilor din cadrul aceastei editii este de peste 5000 de Euro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea