Evenimente

#reguli de intrare concert Ed Sheeran #program concert Ed Sheeran #concert Ed Sheeran #Ed Sheeran #regulament

Ed Sheeran pe 3 iulie la Arena Nationala din Bucuresti – program si reguli de acces

Ed Sheeran – artistul cu cele mai mari vanzari mondiale in 2017 (IFPI) a inclus Romania in seria de spectacole ce promoveaza cel de-al treilea album de studio, premiat cu Grammy, intitulat ‘÷’ (Divide). Concertul va avea loc pe 3 iulie, pe Arena Nationala din Bucuresti. In deschidere, vor concerta doi dintre cei mai iubiti tineri artisti ai momentului, James Bay si Zara Larsson.

Reguli de acces

Pentru a putea intra la spectacol, spectatorii trebuie sa aiba asupra lor biletele cumparate, confirmarea platii si un act de identitate valid, cu poza. Organizatorul isi rezerva dreptul de a verifica actele de identitate la intrarea in incinta iar, la cerere, trebuie prezentata si dovada platii biletelor.

Accesul in spatiul de eveniment va fi permis pe baza biletului valid si al actului de identitate. Biletul in baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata concertului.

Accesul pentru gazon se va face prin Str. Pierre De Coubertin, pentru Tribuna I Vest se face prin Str. Maior Coravu iar pentru Peluza Sud si Tribuna II Est prin B-dul Basarabia.

Pe durata evenimentului, spectatorii sunt rugati sa isi pastreze locurile (pentru biletele cu loc) si sectoarele (pentru biletele fara loc).

Persoanele care doresc sa paraseasca zona de eveniment o pot face dar, daca doresc sa intre din nou, vor trebui sa-si cumpere alte bilete.

Despre politica de vanzare a biletelor

Pentru a impiedica eforturile de revanzare ne-etica a biletelor, preturile absurde si inselarea fanilor prin intermediul website-urilor secundare sau a altor metode neoficiale, acestea se vand personalizate cu numele cumparatorului imprimat pe fiecare bilet.

O persoana poate comanda in numele sau maxim 4 bilete, iar la momentul in care se face accesul la spectacol, cel putin numele de familie imprimat pe bilet trebuie sa corespunda cu documentul de identitate prezentat, iar a doua (si posibil a treia si a patra) persoana poate avea acces doar impreuna cu persoana posesoare a cartii de identitate.

Re-personalizarea de ultim moment (in caz de boala sau de situatii similare) poate fi facuta la punctele Eventim amenajate in ziua concertului, 3 iulie, la Arena Nationala.

Persoana care a preluat biletul trebuie sa prezinte, pentru re-personalizare:

  • Confirmarea platii biletului;
  • Copie a unui act de identitate valid, cu poza, al cumparatorului initial;
  • Un act de identitate valid, cu poza, al persoanei care doreste sa re-personalizeze biletul.

In cazul unei incalcari a Termenilor si Conditiilor sau a politicii de vanzare a biletelor, re-personalizarea nu va fi realizata.

Toti clientii sunt indemnati sa foloseasca doar site-urile oficiale pentru bilete din lista afisata pe Edsheeran.com.

Pentru lista de intrebari si raspunsuri, va rugam accesati – Edsheeran.com sau eventim.ro

Accesul in zona de concert va incepe la ora 16:00. Intrucat se pot crea cozi de asteptare si pot aparea intarzieri in program datorate traficului si procesului de acces, spectatorii sunt rugati sa ajunga cat mai din timp la portile de acces. Dupa deschiderea portilor, accesul se va face pe toata durata evenimentului. Concertul are loc in aer liber.

Programul este urmatorul: accesul se face la orele 16:00, primul opening act, Zara Larsson va incepe in jurul orelor 18:00, urmat de James Bay si Ed Sheeran.

Cu ocazia concertului Ed Sheeran, programul Societatii de Transport Bucuresti va fi prelungit pana la ora 00:30.

Nu este permis accesul copiilor sub varsta de 6 ani. Copiii cu varsta cuprinsa intre 6 si 14 ani pot intra numai in baza biletelor valide si insotiti de un adult. Copiii cu varsta cuprinsa intre 14 si 18 ani pot intra neinsotiti in baza biletelor valide DOAR daca prezinta o imputernicire semnata de un parinte/ tutore legal.

Este interzis accesul cu:

- rucsaci sau genti de dimensiuni mari;

- sticle, conserve;

- mancare sau bauturi de orice fel din afara incintei;

- artificii, arme, obiecte periculoase;

- obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser);

- Ipad-uri, tablete, camere de filmat Go Pro sau similar, selfie sticks;

- bannere sau postere de dimensiuni mai mari decat A3;

- umbrele (in caz de ploaie, doar pelerinele sunt permise);

- aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil);

- aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale;

- animale de companie;

- persoanele cu probleme de ordin medical trebuie sa aiba asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.

La intrarea in incinta, toti participantii vor fi perchezitionati de catre agentii de securitate.

Organizatorii NU vor stoca si NU vor pazi obiectelor prezentate in lista de mai sus pe durata evenimentului!

Organizatorii informeaza publicul participant ca spectacolele includ lumini puternice ce pot afecta persoanele epileptice.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea