Evenimente

# targ in piele #materia # designeri romani #design romanesc

Designeri internationali la singurul targ de design in piele romanesc

Materia, singurul targ din Romania dedicat designerilor in piele, este din aceasta toamna international. Organizatorii au anuntat ca aceasta editie, care va avea loc pe 4-5 noiembrie la Sala Dalles din Bucuresti, se va bucura de prezenta a trei designeri din Italia si Grecia, care vor aduce in Capitala colectiile lor de coliere, genti si rochii. 

“Prezența participanților străini deja de la a treia ediție MATERIA este o validare a faptului că mergem în direcția bună. Îmi doream acest lucru, dar nu m-am așteptat să se întâmple atât de repede. Târgul MATERIA a fost primit cu un entuziasm fantastic, poate și datorită conceptului – suntem singurul târg din România care promovează creațiile contemporane din piele – ceea ce înseamnă o susținere constantă a creativității, exprimată prin acest material atât de versatil. Edițiile precedente ne-au demostrat că publicul român își dorește obiecte inedite și de calitate și ne dorim să îi surprindem la fel de plăcut și la această nouă ediție”, a precizat Dan Pierșinaru, organizatorul târgului MATERIA.

 Anul acesta vor fi prezente în București brandurile europene Giulia Boccafogli și Maison Dressage din Italia și Christina Karakalpaki din Grecia, cu o selecție inedită de coliere, genți și rochii.

În afară de faptul că vor putea admira și cumpăra noile colecții toamnă-iarnă ale celor mai creativi designeri, vizitatorii MATERIA,  vor avea parte de multe alte surprize, dar și de prezența, exclusiv la MATERIA, a unor invitați speciali. 

 

Creat și susținut de Platforma Autor, MATERIA este primul târg contemporan de design în piele care își propune să devină în lumea creatorilor în piele ceea ce Autor este în bijuteria contemporană: o platformă dedicată designerilor și creatorilor care lucrează în piele sau au ca material principal de creație pielea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea