Evenimente

#psihedelia #concert Delia #delia #sala palatului #concert

Delia prelungeste zilele show-ului Psihedelia

Delia revine cu un anunt minunat pentru fanii ei! Aceasta a anuntat cel de-al treilea show Psihedelia la Sala Palatului.

Dupa ce in urma cu un an s-a bucurat de un succes enorm, vanzand toate biletele in timp record pentru cele doua zile de concerte, artista a anuntat ca anul acesta va avea trei zile de concerte.

Pentru ca biletele de pe 5 si 6 martie se epuizeaza intr-un ritm alert si show-urile sunt aproape SOLD OUT, Delia impreuna cu managementul sau au decis sa puna in vanzare inca o zi de Psihedelia la Sala Palatului, pe 4 martie 2017!

"Ma bucura foarte mult faptul ca am mai adaugat un show in seria Psihedelia. E o intreaga experienta care iti schimba perceptia asupra realitatii. Nu e nimic infricosator, doar un show diferit fata de ce am facut pana acum. Imi place sa vin cu un produs bine gandit, cu elemente deloc comune si cel mai important, o productie de calitate la care muncesc cu o echipa imensa de cateva luni bune.", a declarat Delia.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea