Evenimente

#Energy Boutique #bikefest #reciclare

De 4 ani participantii BikeFest reincarca energia Planetei la Energy Boutique

Pe 1 si 2 septembrie, SNRB participa pentru al 4-lea an consecutiv la BikeFest! Sambata si duminica, in Parcul Izvor, la punctul de colectare mobil, Energy Boutique, biciclistii si iubitorii de biciclete recicleaza si reincarca energia Planetei!

Intrecerea se da atat intre biciclisti, cat ci si la Energy Boutique, unde in schimbul bateriilor folosite, participantii primesc pompe, kit-uri de vulcanizare (20 baterii), imbusuri (60 baterii), tricouri si casti (100 baterii).

Fiecare baterie folosita conteaza si poate face diferenta: intre a polua sau a proteja dar si intre a castiga un premiu mai mic sau mai mare. Participantul care va preda cele mai multe baterii, va fi rasplatit cu o bratara fitness.

"In calitate de promotori ai principiilor ecologiste, incurajam mersul pe bicicleta ca alternativa la mijloacele de transport daunatoare pentru mediu. Si in acest an, sustinem alaturi de BikeFest miscarea, sanatatea si competitivitatea. Pentru ca nu putem vorbi despre sanatate in lipsa unui mediu inconjurator curat, pe 1 si 2 septembrie colectam si recompensam toti participantii care aduc mai mult de 20 de baterii folosite, la Energy Boutique." (Roxana Puia – PR Manager)

Reciclarea la punctul mobil de colectare se va putea face sambata si duminica intre orele 10.00 si 18.00, iar castigatorul marelui premiu (bratara fitness) va fi anuntat luni, 3 septembrie.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea