Evenimente

#Cursa de Ratuste # Fundatia Polisano #Clubul Rotaract Sibiu #rotarac

Cursa de Ratuste organizata de Clubul Rotaract Sibiu salveaza vieti alaturi de Fundatia Polisano

Clubul Rotaract Sibiu organizeaza cea de-a 2-a editie a Cursei de Ratuste pe raul Cibin. Participa si tu adoptand o ratusca, cu doar 10 lei si astfel contribui la atingerea scopului nostru, de a opera si trata cat mai multi copii nascuti cu probleme cardiace grave.

La editia de debut care a avut loc anul trecut, au participat la evenimentul de pe malul raului Cibin peste 1000 de persoane care au ajutat la strangerea a 25.000 de lei, acestia fiind folositi pentru achizitionarea unui incubator pentru bebelusii nascuti prematur si a unei lampi de fototerapie care intrat in dotarea Sectiei de Neonatologie a Spitalului Judetean Sibiu.

Evenimentul caritabil va avea loc pe data de 8 Iunie 2019, in parcarea de langa statia Rompetrol de pe malul Cibinului. Startul cursei se va da de pe podul Neculce iar finish-ul va fi la podul Pietei Cibin. Posesorul ratustei castigtatoare, va primi un premiu in valoare de 2000 de lei din partea sponsorului principal, VISMA.

De asemenea, in cursa ratustelor sponsor, castigatorul va beneficia de un voucher in valoare de 200 de euro din partea firmei FLYERALARM.

Persoana care adopta cele mai multe ratuste, donand pe site-ul sibiu.cursaderatuste.ro, va castiga un premiu care consta intr-un weekend la Hotel Pestera pentru doua persoane.

Sustine cauza noastra si astfel poti salva o viata!

“Am decis ca in acest an sa sprijinim demersul Fundatiei Polisano, in salvarea a cat mai multor inimi ale copiiilor nascuti cu malformatii cardiace grave, fiind convinsi ca doar impreuna putem constientiza comunitatea sibiana de importanta majora pe care il are ajutorul venit la momentul potrivit - atunci cand e nevoie cel mai mult.” a spus Beniamin Contiu, Presedintele Clubului Rotaract Sibiu.

“Avem in permanenta liste de asteptare pentru copiii cu maformatii cardiace, din toata tara. in prezent, pregatim doua misiuni umanitare, in iunie si septembrie 2019, cand speram sa operam peste 20 copii. Cursa de Ratuste este un eveniment deja de notorietate, este amuzant si respectuos cu mediul (toate ratustele sunt pescuite dupa cursa), si ma bucur ca prietenii de la Rotaract Sibiu au ales cauza noastra de suflet, cea a inimilor copiilor, pentru cursa din acest an. imi doresc sa vad cat mai multi sibieni implicandu-se in cursa si ajutand acesti copii mai putin norocosi.” a declarat Catalina Costache, director executiv la Fundatia Polisano.

Beniamin Contiu - Presedinte Rotaract Sibiu, Dr. Petru Liuba si Catalina Costache – director executiv Fundatia Polisano

Fundatia Polisano uneste in fiecare an medici renumiti din mai multe tari ale Europei care se ofera voluntari pentru a opera copii cu probleme grave de sanatate. Costul unei operatii pe cord deschis ajunge la 35.000 de euro in alte tari din Europa, dar prin intermediul acestui program desfasurat prin Fundatia Polisano o operatie va ajunge sa coste intre 5.000 si 7.000 de euro.

Clubul Rotaract Sibiu este format dintr-un grup de tineri implicati activ in comunitatea din care fac parte, participand cu idei si proiecte concrete la dezvoltarea comunitatii, consolidandu-si in acelasi timp si dezvoltarea lor personala. Astfel, misiunea declarata a Clubului Rotaract este de a creste astazi, liderii de maine.

Asa ca nu mai sta pe ganduri, alatura-te cauzei noastre si cumpara cat mai multe ratuste de pe site-ul dedicat: sibiu.cursaderatuste.ro si poti participa la cea mai amuzanta cursa caritabila din Sibiu, unde toata lumea castiga!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea