Evenimente

# shopping in siguranta #shopping

Cum te poti bucura de shopping in siguranta

Vara aceasta, persoanele pasionate de shopping sunt intampinate cu reduceri si premii garantate. Timp de o luna, in perioada 20 iulie – 20 august, campania de Summer Sales derulata in centrul comercial ParkLake aduce discount-uri de pana la 70% la o gama variata de produse, dar si 3500 de vouchere in valoare de 50 de lei fiecare pentru cumparaturile de minim 250 de lei.

 

Fie ca alegeti sa va innoiti garderoba cu tinute de vara de la cele mai cool branduri vestimentare, fie ca sunteti pasionati de accesorii, incaltaminte si genti, lectura, make-up si multe altele, la ParkLake gasiti produsele ideale la preturi speciale. Si totul in deplina siguranta, pentru o vara asa cum va doriti.

Campania de reduceri este parte din programele dezvoltate de catre centrul comercial ParkLake in aceasta perioada pentru a veni in intampinarea comunitatii din care cu totii facem parte si pentru a fi alaturi de aceasta, sprijinind un stil de viata activ, cat mai apropiat de cel cunoscut inainte de pandemie, insa tinand totodata cont de schimbarile produse si masurile de precautie necesare.

In acest sens, ParkLake Shopping Center a verificat si certificat procesele curente de igiena si curatenie in parteneriat cu SGS, liderul mondial in domeniul inspectiei, verificarii, testarii si certificarii, obtinand astfel Standardul de Evaluare SGS pentru Igiena si Dezinfectare. Acest lucru confirma respectarea stricta a protocoalelor si reglementarilor de ultima generatie aplicabile, asigurand in acest fel sanatatea si siguranta vizitatorilor, chiriasilor, furnizorilor si a angajatilor centrului comercial.

In plus, ParkLake Shopping Center a dezvoltat o serie de programe speciale, adaptate contextului actual, sub conceptul in siguranta #nudoaracasa. Astfel, vizitatorii se vor putea bucura in continuare de cumparaturi, avand chiar posibilitatea de a decide momentul vizitelor in functie de cat de intens este traficul in centrul comercial. Printr-o simpla accesare a website-ului acestuia, se poate acum afla numarul vizitatorilor la momentul respectiv, incadrat in trei categorii – verde – trafic scazut/ galben – trafic moderat/ rosu – va rugam reveniti mai tarziu. Verificand in acest fel starea traficului din mall, clientii pot alege informat momentul la care doresc sa isi planifice vizita in centrul comercial.

Astfel, printre masurile principale de siguranta implementate, adresate vizitatorilor, se numara si instalarea sistemelor de masurare a temperaturii la toate intrarile in centrul comercial, accesul la dispensere cu gel dezinfectant in toate zonele comune principale (intrari in mall, zona de restaurante, coridoare, etc), stabilirea unui flux clar de circulatie in mall, precum si implementarea unor noi sisteme de semnalistica si informare menite sa transmita vizitatorilor masurile de protectie si conduita recomandate in interiorul centrului comercial.

Cumparaturile de vara aduc si in acest an premii si reduceri surprinzatoare la ParkLake, totul in siguranta deplina.

Detalii despre campaniile ParkLake pot fi gasite pe parklake.ro si pe pagina de Facebook ParkLake Shopping Center.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea