Evenimente

#povesti video #castiguri #premii #concurs #nescafe

Creeaza povesti cu gasca de prieteni si Nescafe te premiaza

Parca unul dintre pacatele capitale era sa lasi lucrurile “cool” sa treaca pe langa tine. Daca nu, ar trebui sa fie trecut in piatra chiar acum ca fiind un pacat capital. Din fericire, avem solutia la aceasta problema veche de cand lumea: NESCAFÉ 3in1 este impulsul de care ai nevoie pentru a experimenta mai multe, cafeaua savuroasa care te inspira sa nu lasi oportunitatile sa treaca pe langa tine si imboldul de a face mai multe cu gasca ta de prieteni.

Nu-i nimic mai frumos decat ideea ca va puteati distra mai bine: mai mult timp petrecut impreuna, experiente noi, lucruri de incercat care sa devina amintiri numai bune de a fi retraite apoi impreuna.

NESCAFÉ 3in1 si IQads dau startul unei noi competitii de creatie video pe platforma The Creator: NESCAFÉ 3in1 Experiences. Concursul se desfasoara intre 24 august si 30 octombrie si ii incurajeaza pe creativi sa participe cu idei la crearea celei mai mari colectii de experiente cu gasca.

Oamenii creativi din Romania sunt invitati la o sesiune intensa de idei pentru urmatoarea aventura in gasca. Pentru cei care au deja o gasca pusa pe distractie, dar si pentru cei care isi imagineaza cum ar fi sa aiba una, inscrierile in competitia de creatie video NESCAFÉ 3in1 Experiences sunt deschise pana pe 8 octombrie.

NESCAFÉ 3in1 aduce prietenii impreuna, cu ideile vin creativii, iar de plan nu e nevoie. De la cafeaua savuroasa care ii inspira sa porneasca o experienta noua alaturi de prieteni vine competitia care strange cele mai tari idei de experiente impartasite cu gasca. E pretextul de adunare, scanteia pentru a trai momente misto impreuna, impulsul de a nu lasa oportunitatile sa treaca pe langa voi si unul din motivele pentru care prietenii vor avea amintiri de pomina. Iar acum vine sa demonstreze cum se face, cu idei de la cei mai buni, adica de la voi.

Care e ideea competitiei

Cat ai zice 3in1, clipurile inscrise trebuie sa starneasca pofta de experiente noi, traite impreuna cu prietenii. Clipul nu trebuie sa aiba mai mult de 90 de secunde si trebuie sa dea tinerilor idei de experiente demne de impartasit cu gasca lor. Un clip care sa aduca respectul si invidia creativa a tinerilor, in care ei sa se regaseasca si pe care sa vrea sa-l dea mai departe. Un clip care sa-i starneasca si pe cei care-l vad catre noi experiente. Nu doar tinerii pot participa la competitie, dar e musai ca ideile sa fie relevante pentru ei si sa fie puse in format video.

Castigul este si el 3 in 1: premii, gloria de a fi avut ideile care starnesc prietenii si recunoastere din partea comunitatii creative. Premiile vor insuma 3.000 de euro.

Sursa foto: iqads.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea