Evenimente

# inaugurare terasa #terasa # ilbah # ateliere ilbah

Creatie si distractie. Un nou concept de terasa in Bucuresti

Aglomeratia urbana, stresul si problemele cotidiene iti creaza un discomfort continuu, dar ce faci pentru a scapa de toate acestea? Poti evada din Bucuresti insa doar in concediu sau in weekend. In restul timpului poti doar sa te relaxezi la una dintre cele mai linistite terase din Capitala.
 
Vino Miercuri, 15 iulie, de la orele 18:00, la inaugurarea El Patio, o terasa cocheta si draguta, care-si va deschide portile chiar in luna lui cuptor. Te asteptam sa te racoresti cu una dintre bauturile preparate cu maiestrie de barmanii nostri si sa te infrupti dintr-un burger gustos, preparat de Urban Burger.

Atmosfera va fi una prietenoasa si relaxanta, plina de voie buna si umor. De asta se va ocupa Natanticu, care ne pregateste un show de stand-up comedy de zile mari, pe care nu trebuie sa-l ratezi.

Terasa El Patio este un spatiu neconventional, situat intr-o zona cu multa incarcatura istorica, in centrul Bucurestiului, pe Strada Romulus, numarul 4, locul copilariei lui Mircea Eliade (zona Mantuleasa).

Amplasata chiar in curtea interioara a Centrului de Creatie Atelierele ILBAH, terasa El Patio reprezinta o oaza de liniste in centrul Bucurestiului agitat, departe de aglomeratia urbana, la care au acces atat cursantii Atelierele ILBAH, cat si iubitorii de arta si frumos, care vor sa ne cunoasca si sa petreaca cateva momente relaxante alaturi de noi, intr-o atmosfera placuta si reconfortanta.

Stim ca iubesti frumosul si iti doresti o clipa de liniste, departe de birou si problemele cotidiene asa ca, te invitam in locul tau de relaxare: terasa El Patio. Hai sa ne bucuram impreuna de seri de cultura si socializare, evenimente inedite si bauturi cu aroma de vara, pregatite special pentru tine, la inspiratia barmanilor nostri talentati!

INTRAREA ESTE LIBERA. Accesul se va face pe baza de confirmare in prealabil a prezentei dumneavoastra la adresa de email elpatioevents@gmail.com sau la telefon: 0729.397.806

Sursa foto: picshype.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea