Evenimente

Revelion 2015: vezi unde te poti distra pe cinste gratis!

Te gandesti sa dai o sansa distractiei de strada la trecerea dintre ani? Concertele in aer liber organizate pentru Revelionul 2015 te asteapta cu muzica buna, jocuri de lumini hipnotizante si o atmosfera vesela, prevestitoare a unui An Nou excelent!

Iata cateva concerte in aer liber de Revelion 2015, din Bucuresti si din tara, pentru a-ti petrece noaptea dintre ani cu zambetul pe buze!

Concerte de Revelion in Bucuresti

Organizat de Pro TV, Revelionul 2015 in Piata Constitutiei se anunta cu adevarat incendiar si incepe de la orele 20.00. Gazdele vor fi charismaticii Pavel Bartos si Smiley, iar concertele vor fi sustinute de Andra, Vama, Loredana, Alex Velea, Cabron, Sore, Delia, Don Baxter, Dorian Popa, Speak, Doc, Radio Killer, Giulia, Jazzy Jo, Peter Pop, Silviu Pasca si Brighi (fosta concurenta la cea mai recenta editie a emisiunii "Vocea Romaniei").

Cortul amplasat chiar langa scena iti va permite sa te intalnesti personal cu starurile preferate si sa primesti autografe care sa iti poarte noroc in noul an.

Annes, Bere Gratis, Guess Who, Dj Rynno si Sylvia, Mihai Margineanu si Elena Gheorghe te asteapta in Parcul Titan, unde Revelionul 2015 se va organiza cu mult fast. In deschidere (la orele 19.30) canta ansamblul "Rapsodia Carpatilor", care iti va aduce aminte de traditiile romanesti de Anul Nou. Dupa focul de artificii de la miezul noptii, urmeaza un super concert Voltaj!

Concerte de Revelion in tara

In Piata Victoriei din Timisoara, vor lua cu asalt scena, incepand cu orele 21.30, trupa Vunk, Flare si Anastasia Sandu. In Arad, distractia in aer liber se va afla in fata Primariei (chiar in centrul orasului). Concertele incep la orele 22.00 si sunt sustinute de Dara, Ricardo Caria si Colors in Stereo.

In Piata Unirii din Cluj Napoca, autoritatile au pregatit pentru clujeni un program special, cu incepere de la orele 22.00. Vor urca pe scena Costi Camarasan Band, The Asteroids Galaxy Tour, iar la miezul noptii va incepe un spectacol surpriza, dupa focurile de artificii.

Oradenii vor petrece Revelionul 2015 in stil folk, in centrul orasului. De la orele 21.00, Dj Aty incepe sa mixeze in deschidere, urmat de Edina Bodor si Adina Dragoescu. Vedeta noptii va fi Ducu Bertzi, care va concerta incepand cu ora 23:30.

In Piata Mare din Sibiu, Catalin Maruta va fi gazda seriei spectacolelor de Revelion sustine de trupele Arhaica, Black Star, Domino, Sebastian Stan si Fun Factory. De la ora 00:20, pe scena va urca Nana!

Foto: pentrutimisoara.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea