Evenimente

#Candy Dulfer #concert bucuresti #pop #fundatia calea victoriei #jazz #concert #bucuresti

Concert regal de pop-jazz-funk, la Bucuresti

Candy Dulfer, o saxofonista olandeza celebra va sustine in premiera un concert in Romania. Concertul regal de muzica jazz-funk va avea loc pe 17 octombrie, la Sala Palatului din Bucuresti.

In prezent, Candy Dulfer este in turneu prin Europa si America de Nord, unde are programate atat concerte proprii, cat si aparitii in cadrul unor mari festivaluri de jazz si blues. in toamna, revine pe Batranul Continent, ajungand si la Bucuresti.

Despre artista olandeza se poate afirma fara riscul de a gresi ca s-a nascut pentru muzica. Inca de mica s-a indragostit de ritmurile saxofonului, tatal sau fiind un virtuoz al acestui instrument. Candy Dulfer canta de la sase ani, iar prima trupa (Funky Sfuff) si-a format-o pe cand avea doar 14.

In prezent, discografia sa numara nu mai putin de 11 albume de studio, doua live si o compilatie. Artista vine acum la Bucuresti pentru a-si promova cel mai recent album, intitulat "Together".

Este cunoscuta publicului autohton mai ales gratie smah hit-ului Lili Was Here, interpretat in duet instrumental cu celebrul David Stewart (ex-Eurythmics). Cariera sa a cunoscut insa mai multe puncte de referinta. Candy Dulfer a fost apreciata inca de la debutul sau discografic, albumul sau intitulat "Saxuality" fiind nominalizat pentru un premiu Grammy. In 1987, a cantat in deschiderea concertului Madonna de pe stadionul "De Kuip" (Feyenoord) din Rotterdam, iar prestatia sa a entuziasmat audienta. De-a lungul timpului, a inregistrat piese de succes alaturi de mai multi artisti de rang mondial, precum Prince, David Stewart, Van Morrison si Maceo Parker si a urcat pe scena alaturi de Alan Parsons, Tower of Power si Pink Floyd.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea