Evenimente

#Corazon que siente #maxim belciug #concert Maxim Belciug

Concert pentru indragostiti: "Corazon que siente"

Maxim Belciug sustine cu ocazia Sfantului Valentin, un concert dedicat indragostitilor. Artistul le promite fanilor sai o seara speciala, cu tango-uri si milonga, cu arii baroce si ritmuri eclectice dintr-o lume in care oamenii sunt greieri si pasari si canta si zboara si se viseaza primavara.

 

Asa cum scria autorul Virgil Oprina, Maxim Belciug este un nume cunoscut in lumea speciala a chitarei. “Neobosit, implicat in multe proiecte fie ca solist, fie alaturi de alti artisti -instrumentisti sau cantareti- dintre care multi ii datoreaza afirmarea, domnia-sa a reusit cu discretie sa-si cladeasca de-a lungul anilor o solida reputatie de promotor al unui tip de act artistic bazat pe sinceritate si altruism. Indragostit nu doar de chitara, ci mai ales de frumusetea muzicii ce poate fi impartasita cu acest instrument”, spune autorul.

Maxim Belciug cauta mereu “acel repertoriu care nu face apel la chitaristica eclatanta ce esueaza nu de putine ori intr-o sterila gimnastica a extremelor, si reuseste un lucru destul de rar intalnit. Si anume asumarea cu naturalete a adevaratei conditii de muzician. Adica a acelui om care, coplesit de dragostea pentru muzica si instrumentul caruia s-a dedicat, are ca unic scop al actului sau artistic aducerea catre public a sentimentelor pe care le-a incercat la contactul cu o anumita piesa muzicala. Ascultandu-l, ai senzatia ca e un om care iti vorbeste despre lucruri pe care le-ai trait si tu candva, dar le-ai uitat.”, adauga Virgil Oprina.

Concertul va avea loc Vineri, 13 februarie incepand cu orele 20:30 la Serendipity, iar participarea la eveniment se face pe baza de rezervare.

Rezervarea se face exclusiv la adresa de email events@serendipity-tea.ro, cu rugamintea de a include un numar de telefon de contact pentru a putea face reconfirmarea telefonica a numarului de locuri in ziua evenimentului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea