Evenimente

#artizan #sfanta maria #designeri #cadouri # gradina cu artisti

Cele mai noi creatii de designer si artizan, pentru Marii si Marioare, la Gradina cu Artisti!

Inceputul de toamna vine cu vesti bune! Cele mai noi creatii de designer si artizan realizate special pentru Marii si Marioare, vor fi disponibile pe 8 si 9 septembrie, la ultima editie a Gradinii cu Artisti din acest an!

 

Artisti alesi pe spranceana si multe activitati faine pentru cei mici si mari deopotriva, toate acestea doar in atmosfera primitoare si calda de inceput de septembrie a Gradinii Mariei.

Una dintre cele mai frumoase gradini ascunse ale Bucurestiului, Gradina Merlok (str. C. A. Rosetti nr. 37) isi deschide larg portile pe 8-9 septembrie pentru a gazdui ultima editie din acest an a Gradinii cu Artisti- Gradina Mariei.

Stim ca este un weekend special asa ca pentru toate Mariile si Marioarele am adunat peste 50 dintre cei mai priceputi artisti, designeri si artizani ca sa le incante pe domnite cu cele mai noi creatii realizate de ei. Accesorii din materiale inedite, bijuterii handmade, haine personalizate, produse naturale pentru igiena si relaxare, decoratiuni pentru casa si gradina, prajituri si dulciuri de casa… Orice iti doresti poate fi deja la Gradina Mariei, iar daca nu-ti doresti nimic ai ocazia perfecta sa cauti un cadou unicat pentru cineva drag.

Cei mici sunt asteptati sa se bucure de ultimele zile de vacanta la atelierele pregatite special pentru ei. Ei pot picta pe ceramica impreuna cu Ch’artist, pe ingerasi din lemn cu Andreia Merinescu sau pot chiar sa-si picteze propriile tricouri cu Anda Adam. Participantii se pot distra cu puzzle-urile 3D de la Sarang Hangug, dar si la atelierele de benzi desenate oferite de Cosmics Didactic. Cei curajosi pot incerca atelierul de balance boarding alaturi de Fly Boards. Toate acestea si chiar mai multe va asteapta in cele doua zile ale evenimentului. Programul atelierelor il gasiti pe www.gradinacuartisti.ro.

Dar nu va ingrijorati, nu i-am uitat nici pe parinti! Pentru Marii si Marioare aducem arta tatuajelor cu henna de peste mari si tari alaturi de Laura de la Mehndi Tatoos, iar Zoe le va explica trecutul, prezentul si viitorul in cartile de tarot.

Programul complet al Gradinii Mariei il gasiti pe pagina de Facebook Gradina cu
Artisti (https://www.facebook.com/GradinaCuArtisti/) si pe site-ul https://gradinacuartisti.ro/.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea