Evenimente

#festival teatru #george enescu #festivalul international george enescu #evenimente toamna #evenimente importante #festival film #concerte #evenimente

Cele mai importante evenimente ale toamnei! Iata ce nu trebuie sa ratezi

Toamna vine cu numeroase evenimente: de la concerte, festivaluri de renume si proiectii de filme. Ai de unde alege si cu siguranta nu vei avea timp sa stai in casa si sa te gandesti cu dor la zilele calduroase de vara. Iata care sunt evenimentele pe care nu trebuie sa le ratezi.

Festivalul International de Teatru NETA

Inca mai poti viziona spectacolele de tatru din cadrul festivalului NETA. Acesta se incheie pe 4 Septembrie cu piesa “Electra” de Andriy Zholdak. Pe 1 septembri poti viziona piesele “Un Dilas obisnuit” de Radmila Vojvodic si “Cuvant de tata”, prezentata de Koreja - Teatro Stabile d'Innovazione din Lecce, Italia. Pe trei septemnrie te poti delecta cu piesele “Noaptea lui Helver”de Ingmar Vilkvist “Lungul drum al zilei catre noapte” de Eugene O᾽Neill.

Festivalul are loc pe scena Teatrului National I.L. Caragiale.

Sursa foto: acloserlisten.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea