Evenimente

#evenimente #timp liber #relaxare

Cel mai mare mall cu ritual de relaxare inclus!

AFI Cotroceni a dat startul primului Ritual de Relaxare la mall. Vizitatorii care aleg sa se relaxeze folosind serviciile partenerilor programului sunt rasplatiti garantat cu un premiu surpriza. Cel mai mare mall din Romania le propune astfel clientilor sa imbine utilul cu placutul, dar mai ales shopping-ul cu un moment prelungit de rasfat. Proiectul se va desfasura pe tot parcursul anului.

Celor mai multi dintre noi ne ramane din ce in ce mai putin timp pentru a ne dedica activitatilor care ne-ar putea incarca bateriile - spre exemplu, cititul unei carti, o masa in oras cu prietenii sau o sesiune de ingrijire la un salon de beauty.

AFI Cotroceni le aminteste clientilor sai ca un lucru extrem de important este sa aiba grija de ei si ca oportunitatile de relaxare sunt la indemana oricui in cel mai mare mall din Romania. Astfel, noul program – Ritualul de Relaxare, ii rasplateste cu premii pe cei care vin in mall si aleg sa imbine shopping-ul cu momente de rasfat.

"In AFI Cotroceni, pe tot parcusul anului, ii vom rasplati pe cei care, indiferent de cat de incarcat ar avea programul, aleg sa isi lase pasii ghidati spre zonele de relaxare disponibile in cel mai mare mall din Romania", a declarat Andra Grigorescu, Marketing Manager AFI Cotroceni.

Mai multe informatii despre mecanismul campaniei pot fi gasite pe site-ul AFI Cotroceni, sectiunea Campanii.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea