Evenimente

#burgerfest #burgeri #capitala

Cei mai buni burgeri din tara se aduna in Capitala!

Incepe Burgerfest 2018! Vedeta acestui an ramane gustul perfect al burgerului gourmet, cu o chifla pufoasa, carne facuta atat cat trebuie, sosuri originale si garnituri delicioase. La Burgerfest 2018 vizitatorii pot burgari peste 70 de sortimente de burgeri, pregatiti de nu mai putin de 27 de restaurante din intreaga tara, inclusiv din orase ca Brasov, Cluj, Constanta sau Ramnicu Valcea.

Desi la Burgerfest vii cu pofta de burgarit, editia din 2018 te ademeneste si cu o portie de sanatate, iar spatiul de la Verde Stop se innoieste cu o zona noua cu teren de baschet. The Burgerfest Urban Area este o zona special amenajata, care imbie iubitorii de burgeri si la putin sport inainte sau dupa marea burgareala.

The Burgerfest Urban Area este o zona fresh cu o multime de activitati, dar si cu cei mai cool reprezentanti: teren de street ball, Sneakers Industry, DJs by Off the Grid, kendama cu Sweetskendamas.ro si longboards cu Longboard.ro

Prietenii de la Sneakers Industry sunt maestrii de ceremonie pe terenul de baschet de la The Burgerfest Urban Area si au pregatit multe surprize. Pe langa activitatile cool, in spiritul urban al zonei, Sneakers Industry ii aduc pe Skizzo Skillz, Otrava, Andrei Mindru si alte vedete la competitii de streetball autentic, cu cei mai curajosi din public.

Si pentru ca miscarea merge mana in mana cu ritmurile antrenante, cei de la Off The Grid vin cu gasca lor de DJ-i, cei mai tari in party-uri de Hip-Hop, Trap si Grime, sa incinga platanele si atmosfera de burgareala.

Endles a debutat ca DJ in cadrul petrecerilor On The Block cu muzica Trap si Hip Hop, cunoscandu-si publicul foarte bine si reusind sa il faca sa se distreze. Alex si Tugay & Tugay si Alex este un duo local care a iesit din tipare inca de la primul album de muzica Rap si Trap. Unul dintre artisti este si producator muzical, cunoscut sub numele Sybro. Baietii se pregatesc sa scoata un nou album pe care fanii il asteapta cu nerabdare.

The Burgerfest Urban Area e o zona dedicata activitatilor cool, asa ca nu avea cum sa sara peste unul dintre cele mai populare jocuri urbane, kendama. Pasionatii de kendama se vor intrece in trickuri intr-un spatiu dedicat, „powered by” sweetskendamas.ro. Vor avea loc demonstratii cu profesionisti si concursuri cu premii in kendamas. Este de neratat zona sweetskendamas.ro de la The Burgerfest Urban Area, unde membrii uneia dintre cele mai mari comunitati de kendama din lume se vor reuni sa-si etaleze skill-urile.

Nu au fost uitati nici fanii longboard in The Burgerfest Urban Area. Nimeni altii decat cei de la Longboard.ro, cea mai mare comunitate de longboarding din Romania, inca din 2009, au pregatit o expozitie cu cele mai cool longboarduri pentru toate stilurile, de la cruising, freeride la downhill si dancing si evident multe surprize.

Si pentru ca vestile bune nu vin singure, iata ca, pentru al patrulea an consecutiv, Burgerfest va premia Cel mai bun burger, in cadrul unei competitii la care sunt invitate sa participe toate restaurantele din festival.

De asemenea, va fi premiat si cel mai bun burger gatit de amatori, pasionati de burgeri, dar si indemanatici in bucatarie.

La Burgerfest Battle – Amatori vor concura 20 de bucatari ocazionali, pasionati de burgeri care au convingerea ca pot crea un preparat in egala masura gustos si inspirat. Fantezia, creativitatea, aspectul si bineinteles gustul vor fi decisive in alegerea castigatorilor!

Cei mai curajosi dintre pasionatii de burgarit sunt asteptati sa trimita un e-mail la adresa burgerfest.ro [at] gmail.com, care sa contina date personale, o fotografie a concurentului si cateva cuvinte care sa convinga organizatorii ca burgerul facut de ei este cel mai bun. Locurile sunt limitate la 20 persoane, iar termenul maxim de inscriere este joi, 26 aprilie, ora 16:00.

Cea de-a patra editie Burgerfest, singurul eveniment din Romania dedicat in exclusivitate burgerilor, are loc intre 11 si 13 mai, la deja cunoscuta locatie din Barbu Vacarescu 162 – 164.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea