Evenimente

#The Biggest Rooftop Party in Town #petrecere pe acoperis #petrecere #eveniment #bucuresti

Cea mai mare petrecere pe acoperis, revine in Bucuresti pentru a cincea oara

 

 

Pe 1 iulie, in Bucuresti, va avea loc cea mai mare petrecere in aer liber, pe acoperis. Ajunsa la cea de-a cincea editie, "The Biggest Rooftop Party in Town 5th Edition by Day & Night" va avea loc pe acoperisul Centrului Auto Cobalcescu din Splaiul Unirii 311, o terasa cu o suprafata de 7000 mp, cu o capacitate de 10.000 persoane. Petrecerea este dedicata in special iubitorilor de muzica

electronica si spatii neconventionale.

 

Este cea de-a cincea editie in care rooftop-ul de la Auto Cobalcescu va prinde viata si va scrie istorie, alaturi de cei mai mari DJ de muzica electronica. Pentru cel de-al cincilea an consecutiv mii de tineri din Bucuresti vor prinde apusul si rasaritul la inaltime, cu o energie fantastica.

 

Conceptul The Biggest Rooftop Party in Town a fost extins si in alte orase din tara precum Cluj, Timisoara, Iasi si Bacau.

 

"Am inceput timid, dar am crescut repede. Daca la prima editie peste 2700 de clubberi au urcat pe acoperis alaturi de noi, la a doua editie numarul lor aproape ca s-a dublat, iar acum, la cea de-a cincea editie, speram ca suprafata de 7000 m/patrati a rooftop-ului sa fie plina ochi", declara organizatorii.

 

Biletele au fost deja puse in vanzare si costa intre 25 si 60 de lei. Accesul la cea mai mare petrecere pe acoperis se face incepand cu ora 18:00.

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea