Evenimente

#enrique iglesias #Enrique Iglesias bucuresti #concert Enrique Iglesias #Enrique Iglesias concert Bucuresti #Enrique Iglesias concert

Ce pretentii are Enrique Iglesias pentru concertul de la Bucuresti

Cel mai asteptat concert al lunii mai, se afla la doar cateva zile distanta. Starul latino-pop, Enrique Iglesias vine joi, 12 mai la Romexpo, sa ii distreze pe spectatorii romani, cu mega show-ul ”Sex and Love”, ce va cuprinde cele mai cunoscute melodii din repertoriul sau.

Pregatirile pentru acest concert au intrat in linie dreapta. Organizatorul Art BG Romania, respecta cu strictete toate conditiile impuse de managementul artistic, ce vizeaza pe de o parte calitatea intregii productii artistice, iar pe de alta parte asigurarea unui nivel ridicat de confort, solicitat de artist. Staff-ul lui Enrique Iglesias, alcatuit din 30 de persoane, va avea grija ca sunetul sa fie impecabil si se vor ocupa indeaproape de cele mai mici detalii, astfel incat toti spectatorii sa ramana cu amintirea unui concert de exceptie.

Desi, cerintele nu sunt la fel de extravagante ca ale altor artisti de notorietate internationala, Enrique Iglesias a solicitat ca pe toata perioada sederii sale la Bucuresti sa se deplaseze cu o masina Mercedes din gama de lux, sa fie cazat in apartamentul prezidential al unui hotel de cinci stele din capitala, unde va beneficia de servicii spa de relaxare, dupa concert.

Preferintele sale culinare vor fi lasate pe mana unui specialist in gastronomie, caci organizatorii au avut misiunea de a-i asigura artistului un bucatar personal. Prin urmare, inainte si dupa concert, acesta va fi la dispozitia artistului pentru a-i prepara diferite preparate din muschi de vita, import America de Nord, servit cu clorofila de spanac, curcan, peste si pui, la gratar sau la cuptor, legume coapte sau blanche, dar si mai multe retete de sushi, cu ton, somon sau creveti salbatici de Australia. Artistul a ales Jubile pentru a-i asigura atat in backstage cat si dupa concert tot ceea ce a cerut in materie de preparate culinare! Jubile are o bucatarie variata si, in plus, reinterpreteaza si bucataria romaneasca. Enrique Iglesias este tentat sa guste si din preparatele culinare autohtone, dandu-i astfel bucatarului posibilitatea de a-i pregati si specialitati rafinate din bucataria romaneasca.

Cabina din spatele scenei va fi dotata cu o canapea din piele, masa de cafea, plante ornamentale si un perete din oglinda, cu lumini. Din aceasta incapere nu va lipsi cafeaua, ceaiul, apa plata, gheata, diverse sortimente de bauturi racoritoare, sucuri naturale si energizante. In plus, artistul va servi un amestec interesant preparat din suc de aloe, radacina de ghimbir, lamai, capsuni si miere.

Lista cerintelor nu se opreste aici, insa concertul ramane cu siguranta atractia principala a admiratorilor lui Enrique Iglesias. Celor care inca nu si-au cumparat bilete la show-ul „Sex an Love”, organizatorii precizeaza ca biletele ramase disponibile, in numar redus pentru doua dintre categoriile de loc, mai pot fi procurate de la punctele de vanzare ale agentiei Eventim sau online pe www.eventim.ro. De asemenea, in ziua concertului biletele vor putea fi achizitionate si de la intrarea Romexpo.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea