Evenimente

# targuri designer #v for vintage #lifestyle #fashion

Ce faci in weekend? Designerii romani fac parada la V for Vintage

 Pentru doua zile, intersectia dintre Calea Victoriei si Bulevardul Regina Elisabeta devine loc de întalnire pentru cea mai mare comunitate de pasionati de design contemporan, vintage autentic, accesorii, bijuterie de autor si design de obiect. Editia cu numarul #18 V for VINTAGE, primul si cel mai mare targ de design romanesc contemporan si cultura vintage, conector al initiativelor locale de design, are loc pe 8-9 aprilie la Grand Hotel du Bulevard.

In aceasta primavara celebram la V for VINTAGE #18 libertatea de a alege ce e mai bun pentru tine. Ia-ti asadar ochelarii de primavara si fii pregatit pentru Insta’stories si cele mai cool alegeri: 

#contemporary: design romanesc contemporan

Conectam si intersectam designeri din industria creativa. Peste 100 de creatori atent selectati îsi expun colectiile: piese vestimentare, accesorii unicat, bijuterie de autor si obiecte de arta decorativa #designedwithpassion

 #collection: vintage autentic

Peste 10 colectionari aduc vintage autentic, spre bucuria pasionatilor de bijuterii cu poveste si a comorilor bine pastrate.

#happening: shopping alternativ

Doua zile dedicate comunitatii oamenilor pasionati de design, arta, experiment, simt estetic si contemporan.

#futuredesign: perspective noi

La V for VINTAGE studentii Universitatilor si Facultatilor de Arta si Design din Bucuresti, Cluj si Timisoara au un spatiu special dedicat lor. In sectiunea Future Design din cadrul targului studentii expun colectii dedicate si instalatii #youngdesigners

#specialguest

Laura Hîncu este designerul invitat special la Editia #18. Colectia prezentata, Silk Essentials by Laura Hîncu, cuprinde piese delicate, linii fluide si detalii minimaliste, realizate exclusiv din matase naturala.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea