Evenimente

#NeoNlitic #expozitia NeoNlitic

Cand si unde are loc expozitia itineranta NeoNlitic

Expozitia NeoNlitic, organizata de atelierul Wood Be Nice, se muta intre 10 – 29 mai in Timisoara, la Casa Artelor – Galeria Subterana (Strada Augustin Pacha nr. 8). Colectivul de 15 artisti nationali si internationali aduce la un loc peste 30 de lucrari de mixed media, instalatii luminoase, sculpturi din lemn, rasina, metal, picturi, obiecte din ceramica si material textil, animatie si video mapping, toate lucrarile avand ca sursa de inspiratie motivele estetice ale culturilor preistorice romanesti: Hamangia si Cucuteni.

Proiectul ce a constat in doua documentari pe teren si intalniri de lucru si 4 workshopuri destinate networkingului activ, intre creatori, artisti, arheologi, makeri si persoane implicate in industriile creative si culturale, aduce in atentia publicului brasovean si expozitia itineranta NeoNlitic, careia sute de vizitatori i-au trecut pragul in Bucuresti, la Institutul Cultural Roman si la Brasov, la Visssual.

In cadrul NeoNlitic expun: Daniel Loagar si Andrei Cornea (fondatori Wood Be Nice si initiatorii proiectului) si artistii invitati: Sasha Meret (US), Andreea Toma, Irina Maria, Raluca Bajenaru, Marius Gheorghe, Marian Codrea, Beaver, Roxana Tomescu, Lucian Simion, Alexandru Claudiu Maxim, Gabriel Marin, Misha Diaconu, Evghenia Gritscu (UKR).

Vernisajul expozitiei va avea loc la Galeria Subterana, vineri, pe 10 mai, incepand cu orele 19:00.

Expozitia NeoNlitic este curatoriata de Mihaela Ion, manager cultural cu o experienta de peste 12 ani in domeniul industriilor creative si culturale internationale, fondatoare a proiectelor Revista Atelierul si Noaptea alba a creatorilor si designerilor de produs.

NeoNlitic poate fi vizionata, in mod gratuit, in perioada 10 – 29 mai, de marti pana vineri, intre orele 11:00 – 19:00 si sambata, intre orele 15:00 – 19:00.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea